Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Vier nieuwe dessins vinyl wandbekleding

Vier nieuwe dessins vinyl wandbekleding

Diversiteit in dessin, kleur en structuur

Vescom introduceert vier nieuwe dessins vinyl wandbekleding. Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Mat, stoer, chique en vriendelijk. De grote diversiteit aan dessins is kenmerkend voor deze introductie. Het kleuraanbod sluit perfect aan bij de materialiteit.

Watson is het stoere beton dessin binnen deze introductie. Het heeft een industriële, matte betonlook. De subtiele meerkleurigheid zorgt voor extra diepte. De kleurenserie bestaat uit verschillende vergrijsde, versteende en aardse tinten, met zachte kleurtonen.

Lismore laat de onregelmatigheid van linnen zien. De textiellook in combinatie met de functionele voordelen van vinyl en de hoge reinigbaarheid maakt het dessin breed toepasbaar, ook in de zorg. Lismore heeft een grote kleurenserie, met lichte, warme en natuurlijke tonen. Door de droge look is Lismore perfect te combineren met de nieuwe black out en dim out gordijnstoffen. Door het aanbod in warme, kruidige tinten is Lismore ook goed in combinatie met de transparante gordijnstof Chira.

Jarvis heeft een rijk en meer uitgesproken karakter. De textiele look speelt in op de vraag naar producten met nog meer diepte in weefstructuren. Jarvis heeft een subtiele metallic uitstraling. Met verschillende grijs-, brons- en roesttinten is dit dessin een geheel nieuwe toevoeging aan de Vescom collectie.

Puccini is een chique klassieke streep met een matte zijdelook. Verkrijgbaar in natuurlijke, moderne tinten. Het dessin is rijk, gelaagd en vormt een mooie combinatie met wandbekleding Florence. Enkele kleuren zijn tevens afgestemd op de kleuren van Florence. Uitermate geschikt voor de hospitality markt.

Vinyl wandbekleding

Voordelen van vinyl wandbekleding
Vinyl is een materiaal met een scala aan functionele eigenschappen. In combinatie met een drager van katoen is het buitengewoon sterk, duurzaam, licht- en kleurecht en bestand tegen krassen en stoten. Het is naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Vescoms vinyl wandbekleding gaat gemakkelijk tien tot vijftien jaar mee.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details