00:54
11-11-2015

Vijftig jaar STRABAG in België

STRABAG Belgium vierde vrijdag 16 oktober haar vijftigjarig jubileum met een event in ‘De Shop’ te Antwerpen. Een 200-tal aanwezigen kon genieten van een avond vol verrassingen.

Vlaams minister-president Geert Bourgeois sprak lovende woorden over STRABAG. Hij was dankbaar voor de integriteit van de onderneming en de manier waarop zij haar waarden in de praktijk omzet. Hij wenste STRABAG een succesvolle toekomst toe.
Afgevaardigd bestuurder Patrick Deketele ziet de toekomst positief tegemoet en benadrukte dat STRABAG in de toekomst de innovatieve partner voor alle bouwprojecten zal blijven. Ook Thomas Birtel, CEO van STRABAG SE, drukte zijn vertrouwen uit in STRABAG Belgium.

Kubus
De rode draad van de avond was een kubus, opgebouwd uit de zes waarden van STRABAG: partnerschap, innovatiedrift, vertrouwen, engagement, duurzaamheid en bescheidenheid. Door deze waarden na te leven, maakt STRABAG het verschil. STRABAG streeft immers naar een optimalisatie van tijd, kwaliteit en kosten voor alle projecten. Haar partnerschapsmodel teamconcept is hier een ideale uitgangsbasis voor.

‘Teams work’
In 1965 voerde STRABAG haar eerste project uit in België. Dit groeide snel uit tot een onderneming met vijf regionale kantoren en een internationaal kantoor. Momenteel heeft STRABAG maar liefst 65 projecten in uitvoering. Dit jaar verwacht ze een omzet van 240 miljoen euro. In totaal 325 toegewijde mensen zetten zich hiervoor dagelijks in. De slogan ‘teams work’ weerspiegelt goed de waarde die STRABAG hecht aan goede samenwerkingen en partnerschap.
De afgelopen vijftig jaar is STRABAG erin geslaagd zich op de Belgische markt te profileren als top 10-aannemer in klasse 8 bouwprojecten, voornamelijk in de utiliteitsbouw. Duidelijk is dat STRABAG klaar staat om ook de komende vijftig jaar een betrouwbare bouwpartner te zijn.

Tekst en foto: Strabag

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: STRABAG

Bouwen aan de Zorg partners