Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Villa Verde: van veelvouden naar enkelvoud

Villa Verde: van veelvouden naar enkelvoud

De doelstelling van het project was duidelijk: van 3 bestaande kantoren in Harderwijk een nieuw zorggebouw maken met 1e lijns zorg voor de Zorggroep Noordwest Veluwe. De 3 gebouwen waren echter in 3 periodes gebouwd, hadden verschillende stramienen, bouwvormen en bouwhoogten. Dat is als transformatie natuurlijk al lastig, maar tegelijk zou het ook het eerste gebouw worden waar de circulaire en functievrije bouw zou worden getrouwd met het modulair CareConcept van WeSolve. 

Maar wat bleek: juist door het gebruik van prefab circulaire materialen, modulaire vormen, prefab badkamers, decentrale installaties en de jarenlange ervaring van het bouwen in modulaire vormen zijn alle problemen gemakkelijk op te lossen en is het gehele ontwerpproces in nog geen 6 maanden van structuurontwerp tot bouwovereenkomst doorlopen. Dit is natuurlijk ook precies waar het CareConcept proces voor staat en waar J. van Toorenburg BV voor staat: simpele en doeltreffende technische oplossingen waar de eindgebruikers nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Door de snelheid en het success is ondertussen tussen RE: Born en CareConcept een samenwerkingsovereenkomst ontstaan waar al veel projecten op stapel zijn. Voor meer voorbeelden van deze successen zie de website van J. van Toorenburg BV of www.careconcept.nl    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details