Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Vloeroplossingen waarbij functionaliteit en uitstraling samenkomen
Badkamers vragen om een functionele antislipvloer.

Vloeroplossingen waarbij functionaliteit en uitstraling samenkomen

ID2 Projectinrichting levert jaarlijks meer dan 70.000 m2 vloeroppervlakte en is dan ook een speler van formaat op het gebied van projectinrichting. Het innovatieve bedrijf focust zich op maatwerk en levert diverse soorten vloerafwerkingen en zonweringen aan zorgpraktijken, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, gemeentes en institutionele beleggers in Limburg en daarbuiten. Als vaste leverancier binnen de Nobama groep en andere grote zorginstellingen weten de experts van ID2 Projectinrichting precies aan welke eisen vloeren in de gezondheidszorg moeten voldoen.

Comfort en veiligheid in balans

Een goede balans vinden tussen comfort en veiligheid is voor bewoners en zorgpersoneel van groot belang. ID2 Projectinrichting ontwerpt in samenspraak met opdrachtgevers vloeroplossingen voor de gezondheidszorg met patiënten en verplegend personeel in het achterhoofd. De slijtvaste vloeroplossingen voor de gezondheidszorg zijn bedoeld voor veel loopverkeer en dragen bij aan de efficiëntie van en voor zorgprofessionals. Er wordt rekening gehouden met het intensieve gebruik, de veiligheid, het comfort en alle andere vereisten op het gebied van hygiëne.

Ziekenhuis Heerlen hartlounge.

De juiste vloer voor elke ruimte

Elke ruimte heeft zijn eigen vereisten en het belang van de juiste vloer mag daarbij niet over het hoofd gezien worden. Keukens en badkamers vragen om een functionele antislipvloer die ook in natte toestand niet glad is. Daarnaast is hygiëne uiteraard van groot belang. Daarom worden er vloeistofdichte vloersystemen toegepast die voldoen aan de hygiënecodes en waarbij het weglekken in kieren niet mogelijk is.

Gezamenlijke woon/leefruimtes krijgen direct een huiselijke uitstraling door het gebruik van warme tinten in een decoratieve visgraat of brede pvc-planken. Soms in combinatie met mooie karpetten die op maat worden gemaakt en in de vloer worden verwerkt om struikelgevaar te voorkomen. In de gangen en de kamers is een brede pvc-strook juist ideaal en eenvoudig te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar zeker is dat maatwerk de oplossing is.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details