Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Voorjaarscongres NVTG

Voorjaarscongres NVTG

Op donderdag 9 april 2020 houdt de NVTG haar Voorjaarscongres 2020 in eventlocatie het Theater van Hart van Holland in Nijkerk. Het congres staat in het teken van het jaarthema “Compliance van zorgvastgoed”. Voorafgaand aan het congres organiseert de NVTG op woensdagavond 8 april 2020 een netwerkavond met walking diner en afsluitend een borrel in Hart van Holland.

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) is het kennisnetwerk voor het management van technologie en vastgoed in de zorgsector. Als beroepsvereniging ondersteunt zij professionals bij hun werkzaamheden in het strategisch en tactisch management bij een zorginstelling. Dat doen zij door het organiseren van activiteiten op het gebied van onze vier kernwaarden: kennisverbinding, persoonlijk netwerken met collega’s en vakgenoten, collectieve belangenbehartiging en het stimuleren van innovatie. Door kennisverbinding brengen onze instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorgsector vooruit.

Het voorjaarscongres en de netwerkavond worden georganiseerd in Hart van Holland, een prachtig congrescentrum in Nijkerk met op loopafstand het viersterrenhotel Hotel Ampt. Netwerken, dineren, borrelen, overnachten, congres bijwonen, kennis opdoen op de bedrijvenmarkt: alles compact bij elkaar en bovendien is parkeren gratis.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het NVTG Voorjaarscongres en de netwerkavond. Informatie over het programma is te vinden op de website www.nvtg.nl.

Kandidaatsprekers worden in de gelegenheid gesteld om zich via een Call for Papers in te schrijven op een achttal subthema’s over compliance. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich vanaf januari 2020 inschrijven als standhouder voor de beursvloer op www.nvtg.nl.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details