00:54
31-10-2017

Wandbeschermingsspecialist M-Wall introduceert M-Wall Protect

Al enkele jaren staat M-Wall bekend als leverancier van de actief antibacteriële wandbescherming M-Wall Hygienic. Sinds kort is hier een nieuw type wandbescherming aan toegevoegd: M-Wall Protect.

De collectie van M-Wall Protect bestaat uit een wandbekleding vervaardigd uit polycarbonaat. Hierdoor heeft deze wandbescherming een strenge B, s1, d0-brandcertificering en is daarom overal toe te passen. Ook na de nieuwe wetgeving aangaande brandveiligheid in België.

Onderhoudsvriendelijk
Net als bij de M-Wall Hygienic heeft deze wandafwerking een hele fijne oppervlaktestructuur en is daardoor niet glanzend. Daarnaast is het stoot- en krasvaste materiaal zeer onderhoudsvriendelijk en zijn storende vlekken van bijvoorbeeld Betadine eenvoudig en zonder reinigingsmiddelen van het materiaal te verwijderen. De eigenschappen maken dat deze wandbescherming breed en duurzaam inzetbaar is.

Toepassingsmogelijkheden
Door de hoogwaardige producteigenschappen en de unieke verwerkingsmogelijkheden, wordt M-Wall wandbekleding in veel verschillende omgevingen toegepast. Zo is deze wandbescherming onder andere geschikt voor ziekenhuizen, zorginstellingen, apotheken en speciale ruimtes zoals operatiekamers, centrale sterilisatieafdelingen en cleanrooms. De wandbekleding van M-Wall is bijvoorbeeld te gebruiken als lambrisering, volledige wand, bed achterwand, stootrand, schopplaat, deurbescherming en hoekbescherming. Een ander groot voordeel van M-Wall is dat de hoeken thermisch op maat gebogen kunnen worden. Door het plooien van de hoeken lopen ze mooi door in de wandafwerking en wordt het aantal naden gereduceerd.

3D-wandpanelen
In het najaar lanceert M-Wall tevens een nieuwe collectie 3D-wandpanelen. Deze designcollectie geeft iedere ruimte een bijzondere twist door de speelse karakters van de panelen. Staalmateriaal van zowel M-Wall Protect, M-Wall Design en alle andere collecties is eenvoudig aan te vragen via de onlangs vernieuwde website www.mwall.nl. Tevens vindt u hier meer informatie over M-Wall.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

Pvc-vloer sportzaal