Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Waswagen’ wast gordijnzorgen weg. Gordijnen reinigen was nog nooit zo eenvoudig
V3-Worx reinigt gordijnen, in alle mogelijke stoffen, voor zorgorganisaties, winkels, hotels, kantoren….

‘Waswagen’ wast gordijnzorgen weg. Gordijnen reinigen was nog nooit zo eenvoudig

Voor tal van ondernemingen vormden de vertraging en – in sommige gevallen – de stilstand van de economische activiteiten tijdens de coronapandemie een vloek. Anderen, zoals schildersbedrijf V3-Worx uit Dendermonde, maakten van deze periode gebruik om nieuwe concepten te ontwikkelen.

De Gordijnenwaswagen kan per dag tot 1.000 m² gordijnen verwerken.

V3-Worx staat in voor diverse afwerkings- en interieurtaken in de bouwsector. Het bedrijf omvat drie afdelingen: V3-Builds, V3-Paints en V3-Cleans. “V3-Builds biedt functionele en decoratieve verbeteringen, zoals het aanpassen van de ruimte-indeling, het verstevigen van wanden en het aanbrengen van decoratieve eyecatchers. V3-Paints voert schilderwerken uit en plaatst zachte vloerbekleding en V3-Cleans reinigt met crepi bepleisterde buitengevels”, legt zaakvoerder Anthony De Vos uit. “Sinds eind vorig jaar, als bijkomende service, reinigt V3-Cleans ter plaatse gordijnen. Daarvoor ontwikkelden we onze Gordijnenwaswagen. Een nieuw concept is ontstaan!”

Reinigen én hermonteren

Met de Gordijnenwaswagen reinigt en desinfecteert V3-Worx in heel België gordijnen. “We zorgen voor de demontage, de registratie, het reinigen, het desinfecteren en het weer monteren van alle gordijnen. Ontbrekende haken en geleiders vervangen we. Merken we schade, dan rapporteren we en voeren we de gewenste herstellingen uit. Je kunt vragen naar een eenmalige wasbeurt of een onderhoudsplan op maat”, aldus De Vos.

Volledige ontzorging, wanneer nodig buiten de openingsuren van de opdrachtgever.

Onderhoudsplan

“Een onderhoudsplan maakt het eigenaars en beheerders van gebouwen mogelijk om onderhoudsactiviteiten preventief te plannen en de uitstraling van hun gebouwen optimaal te bewaren. V3 speelt in op de specifieke aanpak, planning en behoeftes van de opdrachtgevers. Een aangepaste planning en aanpak betekent dat wij onze impact op de werking en het comfort van een gebouw en zijn personeel/bewoners zo laag mogelijk houden. Zo reinigen we bijvoorbeeld de gordijnen van de pashokken van een grote modeketen na sluitingstijd. V3 neemt alle bijkomende activiteiten die nodig zijn voor het organiseren en uitvoeren van een gordijnenwas volledig op zich. Kortom, een ontzorgende aanpak!”

Uitdaging

De Gordijnenwaswagen verwerkt dagelijks tot 1.000 m² gordijnoppervlakte. “We werken momenteel in de zorg- en bedrijvensector, in hotels, kantoren, winkels, scholen en dergelijke. Rechtstreeks of als onderaannemer. Wanneer de vraag groter wordt, kunnen we makkelijk onze capaciteit opschalen. De uitdaging om een wagen te bouwen, bestond in het combineren en finetunen van bestaande technieken. Corona schonk ons de nodige tijd om het basisidee almaar verder te verfijnen.”

Volledige ontzorging, wanneer nodig buiten de openingsuren van de opdrachtgever.

Marktvisie

V3-Worx sloot een samenwerkingsakkoord met de industriële wasserij Cleanlease. “We zijn elkaars bevoorrechte partner. Cleanlease haalt ons erbij wanneer de gordijnen ter plaatse moeten worden gereinigd en omgekeerd. Werken in gebouwen van de klanten is onze vaste routine als afwerkingsbedrijf. Organisaties die hun gordijnen wilden reinigen, moesten bij een industriële wasserij aankloppen, rekening houdend met de beperkte openingstijden. Een deel van de markt werd al verzorgd door fabrikanten en distributeurs van raamdecoratie, maar het bestaande aanbod is omslachtiger dan de diensten die de Gordijnenwaswagen aanbiedt.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details