Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Welkom op het derde, nu tweejaarlijkse ‘Totaal OK congres en beurs’

ok-congres-dsc_0010-kopie-kopieren

25 mei 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Na twee congressen, waarbij de nadruk meer lag op het technisch ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt het derde congres zich vooral op de praktijk binnen de OK, onder de congrestitel: ‘Keuzes en praktijkervaringen’.

Nationale en internationale richtlijnen, OK-ontwerp en realisatie,
het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ICT en robotica zullen vanuit nieuwe, interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn er binnen de projecten gemaakt? Met welke partijen? En is het geworden wat de werkvloer ervan verwachtte? En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Bijzonder vermeldenswaardig is de aanwezigheid van Maarten Steinbuch als slotspreker; een zeer deskundige hoogleraar van de TUe en gedreven ‘communicator’ die nauw betrokken is bij o.a. de ontwikkeling van
medische robotica. Zijn visie op de toekomst van de OK en de chirurgie zal zeker aanleiding geven tot napraten en nadenken.

sci-fi-2992797-kopieren

De doelgroepen van ‘Totaal OK’ blijven dezelfde: zorgprofessionals en alle partijen die intern en extern betrokken zijn bij planvorming, ontwerp, uitvoering, inrichting, beheer en gebruik van (hybride) operatiekamers. Het uitdagende programma en de uitgebreide bedrijvenbeurs beloven een informatieve en boeiende netwerkdag die u, als bedrijf of bezoeker, zeker niet wilt missen!

De congresdag zal wederom onder deskundig voorzitterschap staan van Prof. ir. P.G. (Peter) Luscuere, Inspired Ambitions/Building
Physics TU Delft.

Graag tot ziens op maandag 23 november 2020 in Supernova Jaarbeurs Utrecht, namens de congresorganisatie,

Alex de Block, Consultant

Initiatiefnemer en programmacoördinator.

Voor meer informatie: www.totaalok.nl      

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details