Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Welkom op het derde, nu tweejaarlijkse ‘Totaal OK congres en beurs’

Welkom op het derde, nu tweejaarlijkse ‘Totaal OK congres en beurs’

Na twee congressen, waarbij de nadruk meer lag op het technisch ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt het derde congres zich vooral op de praktijk binnen de OK, onder de congrestitel: ‘Keuzes en praktijkervaringen’.

Nationale en internationale richtlijnen, OK-ontwerp en realisatie,
het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ICT en robotica zullen vanuit nieuwe, interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn er binnen de projecten gemaakt? Met welke partijen? En is het geworden wat de werkvloer ervan verwachtte? En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Bijzonder vermeldenswaardig is de aanwezigheid van Maarten Steinbuch als slotspreker; een zeer deskundige hoogleraar van de TUe en gedreven ‘communicator’ die nauw betrokken is bij o.a. de ontwikkeling van
medische robotica. Zijn visie op de toekomst van de OK en de chirurgie zal zeker aanleiding geven tot napraten en nadenken.

sci-fi-2992797-kopieren

De doelgroepen van ‘Totaal OK’ blijven dezelfde: zorgprofessionals en alle partijen die intern en extern betrokken zijn bij planvorming, ontwerp, uitvoering, inrichting, beheer en gebruik van (hybride) operatiekamers. Het uitdagende programma en de uitgebreide bedrijvenbeurs beloven een informatieve en boeiende netwerkdag die u, als bedrijf of bezoeker, zeker niet wilt missen!

De congresdag zal wederom onder deskundig voorzitterschap staan van Prof. ir. P.G. (Peter) Luscuere, Inspired Ambitions/Building
Physics TU Delft.

Graag tot ziens op maandag 23 november 2020 in Supernova Jaarbeurs Utrecht, namens de congresorganisatie,

Alex de Block, Consultant

Initiatiefnemer en programmacoördinator.

Voor meer informatie: www.totaalok.nl      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details