Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
WIBO Belgium bvba en European Sleep Research Institute N.V. (ESRI N.V.) bundelen hun krachten!

WIBO Belgium bvba en European Sleep Research Institute N.V. (ESRI N.V.) bundelen hun krachten!

Na maanden van intensief onderhandelen hebben European Sleep Research Institute N.V. (ESRI) en wissner-bosserhoff Belgium bvba (WIBO Belgium) een belangrijke overeenkomst getekend. ESRI is een gerenommeerd bedrijf, is sinds 2000 actief en heeft een uitstekende positie verworven in de verhuur van medische producten aan rust- en verzorgingshuizen en uiteraard ook ziekenhuizen. WIBO Belgium is actief in de verkoop van kapitaalgoederen aan verpleeghuizen en ziekenhuizen sinds 2003.

Volgens dhr. Erkan Sahin, Managing Director van WIBO Belgium, was de coöperatie een logische volgende stap, want “beide bedrijven waren op zoek naar uitbreiding en verbetering van hun positie en activiteiten in de Benelux”. Door elkaars krachten en bestaande infrastructuur te gebruiken, kunnen beide bedrijven hun cliënten beter van dienst zijn met een omvangrijker portfolio.

Gezien de veranderingen in de gezondheidszorgsector en het vereiste vermogen om met de trends mee te kunnen bewegen, was het van belang een lange termijn strategie te ontwikkelen om aan deze trends en veranderingen te voldoen. De uitbreiding van het aanbod van diensten maakt dit mogelijk. De kernactiviteiten van beide organisaties blijven naast elkaar bestaan. ESRI blijft onder haar eigen naam acteren en met haar eigen medewerkers aan het roer, maar het management wordt uitgebreid met het management van WIBO Belgium, dhr. Jeton Belaj en dhr. Erkan Sahin. De operationele zaken van ESRI zullen verder worden uitgevoerd door dhr. Stijn de Keyser, dhr. Bram Wyers en dhr. Jaak Faessen.

Zowel ESRI als WIBO Belgium zijn ervan overtuigd dat door bundeling van hun krachten de cliënten er ongetwijfeld profijt van gaan hebben: patiënten en bewoners door verhoogd welzijn en comfort en zorgprofessionals door betere services door middel van opleiding, technische ondersteuning en logistiek.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details