Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Wij zijn de spil tussen architect en opdrachtgever voor sanitaire oplossingen in de zorg’
Dan Dryer handdroger met sensor. (Beeld: pernille@bering-foto.dk)

‘Wij zijn de spil tussen architect en opdrachtgever voor sanitaire oplossingen in de zorg’

Het Apeldoornse CKDESIGN is in 2006 opgericht door de heer Erik van Geijn. Het familiebedrijf begon klein, maar is in ruim tien jaar uitgegroeid tot een internationale onderneming. Vandaag de dag is CKDESIGN zelfs de grootste agenturenfirma van Nederland op het gebied van deurbeslag en sanitaire accessoires. Het team bestaat uit vijf medewerkers, waarvan één exportmanager.

Tekst en beeld | CKdesign

Het begon klein, in 2006, met twee agenturen van producenten PBA en Grundman. Voor CKDESIGN was het doel om de industrie, handel en opdrachtgevers met elkaar te verbinden en hiervan producten aan te bieden. Door open te staan voor nieuwe samenwerkingsverbanden heeft CKDESIGN in de tussentijd haar agenturenportfolio weten uit te breiden van twee naar tien producenten wereldwijd. Samen met de leveranciers probeert het familiebedrijf haar leidende rol in de Nederlandse markt voor deurbeslag en sanitaire accessoires te versterken en waar mogelijk verder uit te bouwen.

Wagner-Ewar tafelmodel hygiënestation met sensorgestuurde desinfectiedispenser.

Mede dankzij de goede resultaten richtte CEO Erik van Geijn in 2010 een private label op onder de naam CKD. In aanvang werden deze producten vooral gebruikt om de leveringsprogramma’s van de agenturen aan te vullen. Inmiddels is het label echter goed bekend en gewaardeerd in de markt. Het label is opgericht, om nog beter in te kunnen spelen op specifieke klantaanvragen. Deze klantgerichtheid komt voort uit het feit dat CKDESIGN als totaalleverancier altijd het doel heeft gehad om de best passende oplossing met bijbehorend advies aan de klant te bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details