Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Woon-Zorgcentrum Ocura, Herk-de-Stad | Een echt thuisgevoel

Woon-Zorgcentrum Ocura, Herk-de-Stad | Een echt thuisgevoel

De zorgmeubelen van Haelvoet plaatsen de patiënt én de zorgverlener op de eerste plaats. Voor woon-zorgcentrum Ocura in Herk-de-Stad leverde Haelvoet 77 zorgbedden en bijhorende nachttafels.

Ocura koos voor de veelzijdigheid van het Lago Care zorgbed van Haelvoet. Lago Care is een extra laag, flexibel en aanpasbaar hoog-laagbed waarin alle zorgfuncties vervat zitten. Het bed is voorzien van gedeelde Twin onrusthekkens in houtdecor. Dankzij het Care Solutions concept van Haelvoet kan de klant een uniek bed op maat samenstellen. Onrusthekkens, hoofd- en voetpanelen en verschillende materialen en afwerkingen kunnen vrij met elkaar gecombineerd worden. In totaal zijn er wel 70 miljoen verschillende configuraties mogelijk. Deze enorme flexibiliteit staat ook toe dat een bed snel en makkelijk kan worden omgevormd. Een zorgbed met maximale bescherming wordt in geen tijd een ‘gewoon’ bed, dat een huiselijke sfeer uitstraalt. Dankzij het Care Solutions concept van Haelvoet kan een bed duurzaam mee-evolueren met de patiënt en zijn omgeving.

Bouwen aan de Zorg Haelvoet

Ocura koos voor de veelzijdigheid van het Lago Care zorgbed.

 

De Quadra nachttafel van Haelvoet maakt het plaatje compleet. Door eigen ontwikkeling en productie biedt Haelvoet de mogelijkheid om de materialen en kleuren van het bed en de nachttafels perfect op elkaar af te stemmen.

Haelvoet voorziet reeds meer dan 85 jaar zorginstellingen van designvol en comfortabel zorgmeubilair. Met meer dan 200 medewerkers werkt de firma dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, kleinschalige woonvormen en zelfs voor thuis met het merk Hidden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details