Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Xpert Clinic 4x ‘als beste beoordeeld’ in Elsevier-test

Xpert Clinic 4x ‘als beste beoordeeld’ in Elsevier-test

In het onderzoek ‘Beste klinieken van Nederland 2019’ van Elsevier Weekblad worden vier vestigingen van Xpert Clinic als beste beoordeeld. “Een prestatie waar we enorm trots op zijn,” aldus Marieke Bernaards, businessline manager van Xpert Clinic.

Zoals elk jaar vergelijkt Elsevier Weekblad de kwaliteit van zorg in een groot aantal particuliere klinieken. Daarbij wordt gekeken naar de organisatie van de zorg rondom de patiënt en het proces rondom de behandeling zelf. Bij de 9 handklinieken die de hoogste score behaalden, wordt Xpert Clinic maar liefst 6 keer vermeld. De vestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum en Rotterdam behaalden de maximale eindscore en kregen het predicaat ‘Als beste beoordeeld’.

Focus en specialisatie
Xpert Clinic is trots op deze mooie beoordeling van Elsevier. Marieke Bernaards: “Door focus, specialisatie en samenwerking in een multidisciplinair team kunnen we hoogwaardige hand- en polszorg aanbieden aan alle patiënten in Nederland. We zien deze beoordeling als een bevestiging van de kwaliteit die wij leveren.”

ZKN-keurmerk
Om de kwaliteit van de zorg in de klinieken te verbeteren, heeft branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) een keurmerk ingesteld. Dit ZKN-keurmerk krijgt een kliniek pas als die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en dat wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Uit het onderzoek van Elsevier blijkt dat het absoluut de moeite loont om voor een kliniek mét ZKN-keurmerk te kiezen: beduidend meer ZKN-klinieken behaalden de maximale score. Uiteraard hebben ook alle Xpert Clinics dit ZKN-keurmerk.

Over Xpert Clinic
Xpert Clinic is gespecialiseerd in hand- en polszorg en biedt verzekerde zorg bij alle voorkomende hand- en polsproblemen. In de kliniek werken deskundige handchirurgen, handfysiotherapeuten en handergotherapeuten nauw samen. Dit one stop shop principe zorgt ervoor dat elke patiënt de juiste zorg op de juiste plek krijgt. Xpert Clinic is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken met vestigingen door heel Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details