00:50
15-01-2018

Ziekenhuisspecial | Storax bacteriedodende wandbescherming voor Erasmus MC

Storax BV uit Zwijndrecht levert en monteert al veertig jaar hoek- en wandbescherming. Zowel in rvs, aluminium als kunststof. Speciaal voor de gezondheidszorg is het programma uitgebreid met Acrovyn Bactericide. Deze wandbescherming beschermt wanden optimaal en is bacteriedodend volgens ISO 22196. Hiermee is Acrovyn Bactericide dé nieuwe standaard voor wandbescherming in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Storax

Acrovyn Bactericide: ‘Effectieve bacteriedodende wandbescherming’
Ondanks het streng naleven van voorschriften die de verspreiding van bacteriën moeten tegengaan eisen infecties, veroorzaakt door bacteriën, alleen al in Europa nog steeds duizenden slachtoffers per jaar. Acrovyn Bactericide is ontwikkeld om effectief de groei en verspreiding van gevaarlijke bacteriën tegen te gaan en zo het risico van ‘contact’besmetting sterk te reduceren. Met name worden Staphylococcus Aurus, Eschericia coli en Mycobacterium smegmalis binnen 24 uur gedood.

Erasmus MC
In 2009 startte de nieuwbouw van het Erasmus MC, ontworpen door EGM architecten te Dordrecht. De uitbreiding omvat zo’n 185.000 vierkante meter en is daarmee één van de grootste zorgprojecten in Nederland. Het ziekenhuis is efficiënt ingedeeld en beschikt over state-of-the-art faciliteiten. Door experts wordt het Erasmus MC nu betiteld als hét voorbeeld voor overige ziekenhuizen. Storax heeft het Erasmus MC de afgelopen jaren voorzien van meer dan 17.000 m² Acrovyn Bactericide wandbescherming.

Storax Bouwspecialiteiten: meer dan een leverancier
Acrovyn wandbescherming kan los worden geleverd, maar Storax kan naar wens ook het inmeten en volledig aanbrengen in het werk verzorgen, inclusief gezette hoeken, kozijnbekledingen, uitsparingen, etc.. Storax biedt hierbij een turnkey service om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen.

Tekst: Storax  

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

Lensenfamiliebedrijf