Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben nood aan meer thuisgevoel

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben nood aan meer thuisgevoel

Lott And More is een jong bedrijf dat zich toespitst op het meubilair en de inrichting voor projecten, in het bijzonder voor de zorg- en ziekenhuissector. De twee drijvende krachten achter de firma, Charlotte De Rycke en Hans Beirens, weten op een perfecte manier mens- en gebruiksvriendelijk design te verzoenen met de strenge vereisten waaraan dergelijk meubilair moet voldoen. 

Gebruiksvriendelijk slaat in deze context niet enkel op de materiële aspecten van het meubilair, maar ook op het huiselijke. Naast bekleding, zithoogte, zitcomfort, rughoogte en onderhoudsgemak streven ze vooral naar meubilair dat even de traditionele en vaak kille ziekenhuissfeer kan doen vergeten en dat een warme en gemoedelijke sfeer oproept die refereert aan de thuisomgeving van de patiënten.

Van A tot Z
De Rycke en Beirens leven zich graag uit in totaalprojecten, waarbij De Rycke kan terugvallen op haar opleiding en ervaring als interieurvormgeefster. Eerder reeds namen ze een aantal ambitieuze projecten op zich, zoals de inrichting van een palliatieve eenheid in AZ Sint-Blasius te Dendermonde, de materniteit van AZ Jan Palfijn in Gent, de assistentiewoningen Zilvertorens in Boekhoute en het ontmoetingscentrum Wanzele in Lede. Hun expertise omvat ook commerciële projecten zoals het Eyecenter in Latem en bistro Belthazar in Brugge.

Lott And More

Polyvalente ruimte AZ-Blasius.


Dicht bij de klant
Door de kleinschaligheid van hun bedrijf zijn ze selectief in het aannemen van opdrachten, zodat ze zich helemaal kunnen concentreren op de lopende projecten. Deze aanpak staat garant voor een nauwe en persoonlijke aanpak en een totale beschikbaarheid met opvolging en bijstand van de eerste schets tot en met de oplevering. 

Lott And More

Duurzaamheid op lange termijn
Lott And More stelt het comfort en welzijn van de gebruikers voorop en doet hiertoe enkel beroep op ervaren, kwalitatieve en gespecialiseerde partners en leveranciers. Zo is de keuze van de bekledingen uiterst belangrijk. Deze moet niet enkel mooi en gezellig ogen, maar moet bovendien nog eens extra slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn om jaren van intensief gebruik aan te kunnen. En hetzelfde geldt voor de mechanische constructie van het meubilair. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details