Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zo’n honderd maatwerk keukens vinden hun weg naar Bestenwaerd

Zo’n honderd maatwerk keukens vinden hun weg naar Bestenwaerd

Tieleman Keukens heeft in Bestenwaerd in Dirksland aangetoond maatwerk te kunnen leveren, en dat op verschillende niveaus en in verschillende sferen.

Aan CuraMare werden 37 keukens geleverd en aan SjaloomZorg 51 stuks. Bovendien richtte het bedrijf uit Middelharnis in Bestenwaerd 7 luxe groepskeukens in. Bas den Besten (projectbureau van Tieleman Keukens) is met recht trots op het resultaat: “We hebben in het project onze expertise over de volle breedte kunnen laten zien.” Hij doelt daarmee op de verschillende karakters van de keukens. Maar ook op de hoogwaardige inrichting met materialen en apparatuur, van stoomovens tot Quookers, van diverse topmerken. “Vanzelfsprekend hebben de keukens in de woon/slaapkamers van de cliënten een ander karakter dan de groepskeukens. Ook was er, door uiteenlopende behoeften, een verschil in inrichting tussen de keukens van CuraMare en SjaloomZorg.”

Den Besten geeft aan dat de eerste gesprekken over het grote project in 2018/2019 al werden gevoerd. Natuurlijk verwijst de projectman naar de coronatijd. “Het vroeg om een wat andere aanpak dan normaal.” Tieleman Keukens toonde zich flexibel. “Cliënten ontvangen in de showroom zat er even niet in. Om hen van de juiste informatie te voorzien, hebben we moodboards gemaakt. Aan de hand van die moodboards konden de cliënten, op een plek naar keuze, kiezen uit vijf inrichtingen en sferen.” 

Tieleman Keukens levert al meer dan 55 jaar de meest uiteenlopende keukens aan zowel particuliere klanten als in diverse projecten zoals zorginstellingen, vakantieparken (binnen- en buitenland), reguliere nieuwbouwprojecten, huurwoningen, kantoorpanden en winkels. Van modern en landelijk tot tijdloos en exclusief en dat met een klanttevredenheidsscore van een 9,1.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details