Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorg en design gaan samen

Zorg en design gaan samen

Voor de flats en studio’s van het inclusieve woonproject Triamant Bree leverde Haelvoet 62 zorgbedden en bijhorende nachttafels. Voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes werd een beroep gedaan op het designlabel van Haelvoet: Hidden. 

Triamant koos voor de veelzijdigheid van het Lago Care zorgbed van Haelvoet. Lago Care is een extra laag, flexibel en aanpasbaar hoog/laagbed waarin alle zorgfuncties vervat zitten. Dankzij het Care Solutions concept van
Haelvoet kan de klant een uniek bed volgens zijn voorkeur en prioriteiten samenstellen. Onrusthekken, hoofd- en voetpanelen, verschillende materialen en afwerkingen kunnen vrij met elkaar gecombineerd worden. Triamant koos voor een model voorzien van afneembare Twin onrusthekken met gestoffeerde afwerking. De enorme flexibiliteit van het Care Solutions concept staat toe dat een bed snel en makkelijk kan worden aangepast. Een zorgbed met maximale bescherming wordt in geen tijd een ‘gewoon’ bed, dat een huiselijke sfeer uitstraalt. Dankzij het Care Solutions concept van Haelvoet kan een bed duurzaam mee-evolueren met de patiënt en zijn omgeving.

Plaatje compleet

De Basso nachttafel van Haelvoet maakt het plaatje compleet. De stoffering van het bed keert terug in de lade van de nachttafel. Door eigen ontwikkeling en productie biedt Haelvoet de mogelijkheid om de materialen en kleuren van het bed en de nachttafels perfect op elkaar af te stemmen. 

Designvol en comfortabel

Haelvoet voorziet reeds 90 jaar zorginstellingen van designvol en comfortabel zorgmeu­bilair. Meer dan 200 medewerkers werken dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, kleinschalige woonvormen en zelfs voor bij u thuis, met het designmerk Hidden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details