Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Zorgtelefoon met Whatsapp voor contact met familie en naasten

grandstream-intercom-2-kopieren

21 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

U doet er alles aan om uw bewoners en hun naaste omgeving te ondersteunen in deze moeilijke periode. Net zoals u volgt ook installatie- en servicebedrijf 25-8 de ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot het coronavirus op de voet. “We zijn begaan met alle bewoners van woonzorgcentra en beseffen dat het isolement waarin ze zich vandaag de dag begeven, ongezien is. We krijgen verschillende vragen hoe we bewoners op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier in contact kunnen brengen met hun familie en naasten.”

“In samenwerking met onze collega’s van Unmatched kunnen we u op korte termijn een oplossing bieden, om bewoners via beeld en spraak (Whatsapp) en op een eenvoudige manier met hun familie en naasten te laten communiceren. We voorzien een zorgtelefoon met een groot scherm en ingebouwde camera. Bovendien is het mogelijk om de telefoon via een HDMI-kabel aan te sluiten op grotere, externe schermen.”

zkj_installatie-2-kopieren

Dominique Roodhooft, CEO van vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu (ZKJ) krijgt 15 zorgtelefoons in haar beheer.

 

“We willen onze oplossing met zoveel mogelijk mensen delen. Houd er dus rekening mee dat er maar enkele toestellen per woonzorg­centrum beschikbaar zijn. Het is raadzaam om ze in geïsoleerde ruimtes te ­gebruiken en ze regelmatig te desinfecteren.”

Dominique Roodhooft, CEO van vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu (ZKJ) krijgt 15 zorgtelefoons in haar beheer. Daarmee beschikt elk woonzorgcentrum van de groepering over één zorgtelefoon.

Heb u ook interesse in een zorgtelefoon met een groot scherm en in­gebouwde camera of wilt u meer informatie, neem dan contact op via +32 (0) 50 28 98 10 of info@25-8.eu.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details