Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorgtotaal – de vakbeurs met hart en ziel voor de zorg

Zorgtotaal – de vakbeurs met hart en ziel voor de zorg

Facility management en de inrichting en omgeving van het gebouw spelen een belangrijke rol in de beleving van de patiënt/cliënt. Ze kunnen bovendien van veel toegevoegde waarde zijn voor medewerkers én de organisatie.

Een van de vele aandachtsgebieden op het gebied van FM, huisvesting en inkoop is de werkomgeving. Deze moet bijdragen aan de productiviteit en vitaliteit van medewerkers. Tegelijkertijd wordt de zorg steeds vaker rond de patiënt of cliënt georganiseerd en nieuwbouw of renovatie daarop afgestemd. In een ‘healing environment’ die, met de juiste inrichting en omgevingsfactoren, ten goede komt van het welbevinden en gezondheid van de eindgebruiker.

Ondertussen wordt technologie steeds bepalender voor zorgprofessionals en dienstverleners. Termen als internet of things, domotica en artificial intelligence vormen geen abracadabra meer voor de toekomstbestendige manager of inkoper. Maar ook (soms gerelateerde) trends en ontwikkelingen in schoonmaak, gebouwbeheer, beveiliging, logistiek en andere facilitaire takken van sport staan volop in de schijnwerpers tijdens Zorgtotaal.

Op het gebied van duurzaamheid is de zorg langzaam maar zeker bezig met een inhaalslag. Ook de overheid is het inmiddels menens, getuige bijvoorbeeld de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 die door het ministerie van VWS is geïnitieerd. Circulaire inkoop en duurzame huisvesting is het devies, maar ook thema’s als social return en duurzame inzetbaarheid vechten om voorrang in de aandachtscope van beslissers in de zorg.

Zorgtotaal

Van 12 tot en met 14 maart 2019 vindt Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens Zorgtotaal krijgen deelnemers in Hal 8 via kennissessies en exposanten inzicht in relevante ontwikkelingen en oplossingen aangereikt voor vraagstukken rond FM, huisvesting en inkoop. De belangrijkste, meest innovatieve producten en diensten voor de zorg worden gepresenteerd. De beurs is ingedeeld in vier segmenten: Facilitair, Inrichting & Omgeving; Eten, Drinken & Gastvrijheid; Revalidatie; Verpleging & Verzorging. Daarnaast demonstreren jonge bedrijven oplossingen die de zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Kom naar Zorgtotaal en prikkel uw talent! Meer informatie en gratis aanmelden kan via www.zorgtotaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details