Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorgvastgoed Amsterdam verbindt vraag en aanbod van vastgoed voor welzijn en zorg in Amsterdam, Diemen en Weesp.

Zorgvastgoed Amsterdam verbindt vraag en aanbod van vastgoed voor welzijn en zorg in Amsterdam, Diemen en Weesp.

Zorgvastgoed Amsterdam verbindt vraag en aanbod van vastgoed voor welzijn en zorg in Amsterdam, Diemen en Weesp. Denk daarbij aan praktijkruimtes, (woon-)zorglocaties, wissellocaties en (tijdelijke) woonruimte voor zorgpersoneel. Zorg- en welzijnsaanbieders, woningcorporaties, gemeente Amsterdam en andere via Sigra aangesloten organisaties zoals huisartspraktijken en apotheken kunnen gebruik maken van het platform. 

Waarom een platform voor matching zorgvastgoed?

In Amsterdam, Diemen en Weesp is de zoektocht naar geschikte en betaalbare zorglocaties een bekende uitdaging. Zorgvastgoed Amsterdam is ontstaan vanuit de stadsbrede samenwerking Amsterdam Vitaal & Gezond (coalitie Groei van de Stad) en de regietafel zorg-maatschappelijk vastgoed onder coördinatie van Sigra. Dit platform stelt welzijn- en zorgorganisaties in staat de regie te nemen en te houden op huisvesting. Zo zorgen we ervoor dat Amsterdammers dicht bij huis toegang hebben tot welzijn en zorg.

Hoe werkt het platform?

Zorgvastgoed Amsterdam is ontwikkeld om vraag en aanbod van locaties tussen Sigra-leden (welzijn- en zorgaanbieders in Amsterdam, Diemen en Weesp) onderling te matchen. Onder voorwaarden kunnen ook andere partijen, zoals woningcorporaties en de gemeente Amsterdam hun aanbod op plaatsen. Iedere bezoeker kan vraag en aanbod bekijken, reageren en plaatsen van vraag en aanbod kan alleen met een account. Zo garanderen we dat er geen andere (commerciële) partijen gebruik kunnen maken van het platform en het vastgoed behouden blijft voor welzijn en zorg.

Ik heb al een account

Dan kun je direct reageren op het beschikbare aanbod of een vraag plaatsen. Je ontvangt automatisch bericht bij een mogelijk succesvolle match. Kijk voor meer informatie over het gebruik van het platform op de FAQ-pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details