Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Zorgvastgoed Dag 2021

Zorgvastgoed Dag 2021

Programma

Het is een rijk palet aan bijdragen geworden vanuit zowel de zorgwereld zelf, als door betrokken partijen met de zorg en het zorgvastgoed.
 
In de ochtend worden in het plenaire programma trends en ontwikkelingen besproken en de impact daarvan op de zorg en het zorgvastgoed. Ook komen een zorgzame woonwijk zonder institutionele schotten en de patiëntenkamer van de toekomst aan bod.  In de middag worden de zorgvastgoed ontwikkelingen voor de lange termijn in Finland en het all-electric ziekenhuis van Isala besproken. Tot slot nemen we een kijkje in de toekomst van de zorg en het zorgvastgoed.
 
Tijdens de break-out sessies kunt u uw programma verder persoonlijk invullen door twee van de acht aangeboden break-out sessies rondom het thema van deze Zorgvastgoed Dag te volgen.

Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed

De zorg zit in een periode van sterke verandering. Verandering vanuit technologisch perspectief, energietransitie, circulaire economie, maar ook door thema’s als vereenzaming en gezond verblijfsklimaat. Daarbovenop zet de vergrijzing van de bevolking krachtig door en groeit het tekort aan zorgpersoneel.
 
Bovendien wordt nu breed gedragen dat zorghuisvesting een belangrijke rol speelt bij het welbevinden, de gezondheid, van de zorgvrager. Hoe vertalen we vernieuwing in de zorg door naar het zorgvastgoed ?

Coronamaatregelen
Voor de organisatie van de Zorgvastgoed Dag 2021 worden alle coronamaatregelen in acht genomen. IVVD werkt daarvoor nauw samen met het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details