Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Zorgvastgoed Dag 2021

Naamloos-1

31 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Programma

Het is een rijk palet aan bijdragen geworden vanuit zowel de zorgwereld zelf, als door betrokken partijen met de zorg en het zorgvastgoed.
 
In de ochtend worden in het plenaire programma trends en ontwikkelingen besproken en de impact daarvan op de zorg en het zorgvastgoed. Ook komen een zorgzame woonwijk zonder institutionele schotten en de patiëntenkamer van de toekomst aan bod.  In de middag worden de zorgvastgoed ontwikkelingen voor de lange termijn in Finland en het all-electric ziekenhuis van Isala besproken. Tot slot nemen we een kijkje in de toekomst van de zorg en het zorgvastgoed.
 
Tijdens de break-out sessies kunt u uw programma verder persoonlijk invullen door twee van de acht aangeboden break-out sessies rondom het thema van deze Zorgvastgoed Dag te volgen.

Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed

De zorg zit in een periode van sterke verandering. Verandering vanuit technologisch perspectief, energietransitie, circulaire economie, maar ook door thema’s als vereenzaming en gezond verblijfsklimaat. Daarbovenop zet de vergrijzing van de bevolking krachtig door en groeit het tekort aan zorgpersoneel.
 
Bovendien wordt nu breed gedragen dat zorghuisvesting een belangrijke rol speelt bij het welbevinden, de gezondheid, van de zorgvrager. Hoe vertalen we vernieuwing in de zorg door naar het zorgvastgoed ?

Coronamaatregelen
Voor de organisatie van de Zorgvastgoed Dag 2021 worden alle coronamaatregelen in acht genomen. IVVD werkt daarvoor nauw samen met het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details