Dormakaba

Uw vertrouwde partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Met meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen over de hele wereld, is dormakaba uw betrouwbare partner voor een veilige en slimme toegang tot gebouwen en ruimten.

Het product portfolio omvat vergrendelingssystemen met cilinders en sloten, elektronische toegangsoplossingen, fysieke toegangssystemen, automatische deursystemen, een uitgebreide reeks deurscharnieren, deurdrangers en stoppers, cilinders, sleutels en sleutelsnijmachines. De reeks wordt aangevuld met producten voor tijds- en bedrijfsgegevensregistratie, veiligheidssloten en hotelsloten, horizontale schuifwanden en mobiele akoestische wanden. Dormakaba biedt innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen voor zowel hotels, winkels, sportfaciliteiten, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor.

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn zoektocht naar een totaaloplossing maakt deel uit van de dormakaba-missie, dit zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen.

Dormakaba

Vestiging A: Dormakaba Belgium N.V
Bezoekadres:
Lieven Bauwensstraat 21a
8200 Brugge
Vestiging B: Dormakaba Nederland BV
Bezoekadres:
Dalwagen 45
6669 CB Dodewaard
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Lieven Bauwensstraat 21a, 8200 Brugge
      [titel] => Dormakaba Belgium N.V
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Dalwagen 45, 6669 CB Dodewaard
      [titel] => Dormakaba Nederland BV
      [nr] => B
    )

)