Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Artimo Textiles B.V.

Artimo Textiles is een ervaren, gespecialiseerde leverancier in permanent vlam vertragende gordijn- en meubelstoffen met een eigen collectie gordijn- en meubelstoffen voor projecten. De wereld van de gezondsheidszorg is ons welbekend, aangezien we al 40 jaar in deze dynamische markt werken. We hebben daarin een bijzondere positie ingenomen: als enig bedrijf in Nederland hebben we een collectie die uitsluitend uit internationaal gecertificeerde, permanent vlam vertragende stoffen bestaat.

We werken met een vaste groep medewerkers, met veel expertise. Door onze grondige ervaring, unieke know-how en up-to-date assortiment kunnen we zo telkens doelgericht inspelen op de specialistische vragen die vanuit de markt aan ons gesteld worden. Dat doen we al vele jaren, op een deskundige en persoonlijke wijze.

Als opdrachtgever wilt u uiteraard vaak een eigen sfeer in een gebouw creëren. Samen met u of uw architect kijkt Artimo daarom naar een optimale oplossing voor de diverse ruimtes. Hetzij met een stof uit de bestaande collectie, dan wel met een custom made ontwerp i.s.m. onze ontwerpstudio (foto). In onze uitgebreide showroom ( foto) en met onze uitgekiende bestek service kunt u een overwogen keuze van materialen en kleuren maken, zodat ‘het totale plaatje’ klopt.

Onze stoffen worden dan ook breed toegepast: in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en scholen, maar ook in kantoren, hotels en restaurants.

Zo kunnen we per project inspelen op uw specifieke, individuele wensen of die van de bewoners en medewerkers, zodat we bijdragen aan een omgeving waar mensen zich direct al beter voelen en waar het beste van hotel, ziekenhuis en thuis is verenigd.

algemene informatie

Adres De Meeten 53
4706 NK Roosendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)165 543940 E-mailadres info@artimo.nl Website artimo.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details