Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Artimo Textiles

Artimo Textiles is een ervaren, gespecialiseerde leverancier met een eigen collectie in permanent vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen voor projecten. De wereld van de gezondheidszorg is ons welbekend, aangezien we al bijna 50 jaar in deze dynamische markt werken. We hebben daarin een bijzondere positie ingenomen: als enige bedrijf in Nederland bieden wij een collectie die uitsluitend uit internationaal gecertificeerde, permanent vlamvertragende stoffen bestaat. We werken met een vaste groep medewerkers met veel expertise. Door onze grondige ervaring, unieke know-how en up-to-date assortiment, kunnen we zo telkens doelgericht inspelen op de specialistische vragen die vanuit de markt aan ons gesteld worden. Dat doen we al vele jaren, op een deskundige en persoonlijke wijze.

Als opdrachtgever wilt u uiteraard vaak een eigen sfeer in een gebouw creëren. Samen met u of uw architect kijkt Artimo daarom naar een optimale oplossing voor de diverse ruimtes. Hetzij met een stof uit de bestaande collectie, dan wel met een custom made ontwerp i.s.m. onze ontwerpstudio. In onze uitgebreide showroom en met onze uitgekiende bestek service kunt u een overwogen keuze van materialen en kleuren maken, zodat ‘het totale plaatje’ klopt. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het maken van bestekken.

Onze stoffen worden dan ook breed toegepast: in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en scholen, maar ook in kantoren, hotels en restaurants.

Zo kunnen we per project inspelen op uw specifieke individuele wensen, of die van de bewoners en medewerkers, zodat we bijdragen aan een omgeving waar mensen zich direct al beter voelen en waar het beste van hotel, ziekenhuis en thuis is verenigd.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Inrichting Adres De Meeten 53
4706 NK Roosendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)165 543940 E-mailadres info@artimo.nl Website artimo.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details