Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Bona Benelux BV

Elastische Vloeren Renoveren i.p.v. Vervangen is 1) Sneller 2) Goedkoper 3) Gezonder 4) Milieuvriendelijker

Goed nieuws voor het langer openhouden van operatiekamers, algemene ruimtes, wachtkamers, revalidatieruimtes, patiëntenkamers en cafetaria-oppervlakken etc.

Besparingen in kosten en tijd: locatie is 50% korter gesloten en 40% kostenbesparing ten opzichte van een nieuwe vloer plaatsen. De vloer kan worden hersteld in z’n oude glorie of totaal worden getransformeerd in een nieuwe look, eventueel met ontwerpvlokken – er zijn grenzeloze ontwerpmogelijkheden!

De Bona Resilient Solution
Met dit unieke systeem hoeft de versleten vloer NIET te worden vervangen. Dit snelle & kostenbesparende renovatieproces is een nieuwe dimensie van vloervernieuwing van de bestaande vloer. Heel in het kort gezegd: de vloer wordt geschuurd en krijgt een nieuwe coating (helder/dezelfde uitstraling) of een verflaag (met of zonder vlokken) & een coating (een totale andere look van de vloer).

Gezonder & Veiliger
De Bona Resilient Solution – een nieuwe coating –  creëert een monolitisch, naadloos vloeroppervlak dat gedeeltes voor bacteriën en vuil elimineert om zich te verbergen, met als resultaat een meer hygiënische vloer! De TRBA-test met UV-licht toont aan dat deze Bona-Methode een gezondere vloer oplevert! De nieuwe coating is ook veiliger en stroever zodat er niet kan worden uitgegleden – het product voldoet aan de normen voor uitglijden en vallen.

Circulariteit – milieuvriendelijker & nog meer kostenbesparing – Green Deal Duurzame Zorg 3.0

  • Bona heeft het certificaat Green Deal Duurzame Zorg 3.0 ondertekent -Bona zet zich in voor duurzame zorg voor het bevorderen van de gezondheid, minder impact op het milieu, verminder CO2 emissies.
  • Bestaande vloeren worden nu niet onnodig verwijderd en belanden niet op de stortplaats. Het Bona Renovatieproces draagt bij aan een hogere mate van circulariteit.
  • Het Bona-Periodieke-Vloeronderhoud vervangt volledig de noodzaak om meerdere malen per jaar te strippen en te polymeren. Wederom een kostenbesparing & minder gebruik van water & hierdoor ook minder slurry/afvalwater in het riool.
  • Lees alle informatie plus bekijk de TRBA-test en het IVL-rapport van het Zweedse-Milieu-Instituut op onze website.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services VloerenVloerrenovatie Adres Hulswitweg 6
2031 BG Haarlem
Nederland
Telefoonnummer 023-5421864 E-mailadres bona.nl@bona.com Website bona.com/zorg

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details