Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Climagroup

Dé specialist in koeling en HVAC

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Met Climagroup waait er een innovatieve wind door het Belgische klimaatlandschap. Onze duurzame totaaloplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector maken daarbij het verschil. Dankzij constante innovaties in HVAC bij zowel commerciële als industriële koeling, ontwerpt en plaatst ons toegewijd team dagelijks de juiste installaties specifiek op maat van onze klanten. We adviseren en begeleiden u doorheen het hele proces van plaatsing tot onderhoud. Zo creëert Climagroup ademruimte voor u.

Onze sterkte? We gaan voor een optimaal resultaat aangepast aan de behoeftes en vereisten van onze klanten. We streven naar een volledige klanttevredenheid, niet alleen op korte, maar ook op lange termijn.

Climagroup maakt deel uit van Hasco Invest, een ijzersterk partnership. Hasco Invest is een private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. Zij combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. Dankzij de ondersteunende diensten van Hasco Invest, kan Climagroup zich volledig focussen op haar eigen specialiteit: koeling en HVAC.

algemene informatie

Services HVAC Adres Slachthuiskaai 24
3500 Hasselt
België
Telefoonnummer 011 59 34 00 E-mailadres info@climagroup.be Website climagroup.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details