Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

EB Projects

De interieurinrichting van zorggerelateerde ruimten, zoals woon- en zorgcentra, rusthuizen en serviceflats dat is de specialiteit van EB Projects.
Wij leveren uw meubilair op maat en staan graag tot uw dienst voor advies bij productkeuze, ontwikkeling en uitvoering bij nieuwbouw of renovatie.

EB Projects is een 100% Belgisch bedrijf. Wij houden van een sterke grip op de zaken; daarom tekenen, produceren, leveren en installeren wij alle meubilair zelf. Bovendien zijn meedenken, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service voor ons elementair.

Uiteraard beschikt EB Projects over de nodige aannemingserkenningen en registraties.
(klasse 4 – D5 / Reg. Cat. 00 & 20 & 28)

Zorgcentra en alle aanverwanten, zijn steeds weer uitdagende en dankbare projecten, waar we onze kennis en competenties op het vlak van interieurbouw ten volle kunnen tonen.

Doch niet enkel binnen deze sector hebben we vele en vele tientallen referenties. Overal waar houten maatwerken vereist zijn staan we ons mannetje: sociale huisvesting, kantooromgevingen, noem maar op. Geen maatwerk is EB Projects te veel. Plannen voor het heden of de toekomst?

Geef ons een seintje en we komen graag ons oor te luisteren leggen. Indien ons (ervarings)advies u ook maar ergens een helpende hand kan reiken, mag u het graag krijgen.

algemene informatie

Services Meubilair Adres Toekomstlaan 41A
2200 Herentals
Telefoonnummer +32 (0)14 285520 E-mailadres [email protected] Website EBprojects.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details