Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Homij Technische Installaties

Installatietechniek voor ziekenhuis, cleanroom en zorginstelling

Homij heeft een gespecialiseerd team voor werken in een ziekenhuis en andere zorgomgevingen. Voor diverse ziekenhuizen is Homij partner voor de installatietechniek. Denk hierbij aan UMCG, Amsterdam UMC (locatie AMC), Laurentius Ziekenhuis Roermond en St Jansdal in Harderwijk. De projecten van Homij variëren van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud.

Brede kennis en expertise

Of het nu gaat om het creëren van een state-of-the-art operatiekamer, het renoveren van patiëntenkamers of een hele vleugel, het vernieuwen van de SEH of de aanleg van een nieuw datanetwerk, Homij heeft de expertise en ervaring om aan de unieke eisen van elk project te voldoen. Elk project wordt uitgevoerd met groot begrip van de zorgomgeving. Daarbij ligt een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Veilig werken staat voorop

Veel projecten worden uitgevoerd terwijl de zorg voor patiënten doorgaat. Het vereist een zorgvuldige planning, coördinatie en flexibiliteit. Onze prioriteit is altijd om de continuïteit van de zorg te waarborgen en tegelijkertijd een veilige en efficiënte werkomgeving te creëren. Veelal is een doordachte, fasegewijze aanpak de sleutel tot succes. Communicatie met alle betrokken partijen is cruciaal voor ons om ervoor te zorgen dat een doordacht plan wordt ontwikkeld en iedereen op de hoogte is van de aanpak.

Meer informatie: www.homij.nl

algemene informatie

Services Installatietechniek Adres Lange Dreef 7
4131 NJ Vianen
Nederland
Telefoonnummer 088 1861600 Website homij.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details