Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Nora flooring systems B.V.

Uw specialist voor de gezondheidssector

Om ervoor te zorgen dat de patiënten en het personeel zich prettig voelen: inrichtingsoplossingen van nora

Kleur is een belangrijk aspect bij het inrichten van gebouwen in de gezondheidssector. Kleur draagt aanzienlijk bij tot het persoonlijk welbevinden met als gevolg tot een positief genezingsproces. Kleur roept niet alleen emotionele reacties en associaties op, maar ook lichamelijke reacties. Bij kleurtherapie worden kleuren daarom gericht toegepast om bepaalde pijn te verlichten of te genezen.

Kleuren voor de gezondheidssector
nora rubber vloerbedekkingen worden gekenmerkt door een breed kleurenpallet. Met het materiaal rubber zijn zowel uiterst felle kleuren als onopvallende pasteltinten mogelijk.

Met noraplan signa en noraplan sentica heeft nora unieke vloerbedekkingen ontwikkeld die speciaal voor de gezondheidssector zijn ontworpen. noraplan signa is verkrijgbaar in 48 kleuren. noraplan sentica is vanaf voorjaar 2012 op de markt en is nu al een groot succes. Het harmonisch kleurbeeld van noraplan sentica bestaat uit 32 kleuren die worden aangevuld met 6 solitaire kleuren om accenten te leggen.

Nieuwe oppervlak – en kleuropties voor noraplan stone 
Dit jaar viert noraplan stone haar 25-jarig bestaan. Om deze lange geschiedenis van betrouwbare prestaties te vieren, lanceert nora opnieuw het productassortiment met enkele frisse vernieuwingen. Het meest recente assortiment van noraplan stone biedt nu een optie voor een glad oppervlak en diverse nieuwe kleuren. Net zoals het traditionele gestructureerde, reflectiebrekende oppervlak heeft het gladde alternatief een onopvallend, willekeurig granulaat design en een fris, modern kleurenpalet, dat vooral geschikt is voor scholen, ziekenhuizen, transportomgevingen en andere openbare ruimten.

nora vloerbedekkingen bestaan uit hoogwaardige industriële en natuurlijke rubberkwaliteiten, mineralen uit natuurlijke bronnen en milieuvriendelijke kleurpigmenten. Geen enkele nora vloerbedekking bevat pvc, weekmakers (ftalaten) of halogenen (bv. chloor) en beschikken ook over talrijke Green Design-certificaten zoals de Blauwe Engel en het Finse M1 ecolabel wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

www.nora.com

bekijk hier de video over nora Flooring

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vloeren Adres Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel
Nederland
Telefoonnummer +31 416 / 286140 Faxnummer +31 416 / 286149 E-mailadres info-nl@nora.com Website nora.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details