Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Schell

Schell GmbH & Co. KG Armaturentechnologie is een Duitse producent, die een uitgebreid programma  sanitaire kranen en spoelsystemen levert. Het bedrijf startte in 1932 met de productie van hoekregelkranen – ook wel bekend als ‘Schell-kraantjes’, maar tegenwoordig bestaat het assortiment uit wastafelkranen, douchekranen, wc-spoelkranen, urinoirspoelsystemen, montagemodules, dienstkranen, verwarmingskranen en complete systeemoplossingen voor het waterbeheer.

Schell is een innovatief bedrijf, dat vooroploopt bij de ontwikkeling van elektronisch gestuurde sanitaire installaties. Schell was een van de eerste bedrijven, dat een elektronisch watermanagement systeem op de markt bracht. Dit centraal gestuurde watermanagementsysteem SWS is bijzonder geschikt voor het regelen van de waterkwaliteit en het waterverbruik in gebouwen met veel armaturen. Alle elektronische kranen en sensoren worden via kabel, RLAN of Bluetooth verbonden en zo via een of meerdere servers systematisch beheerd en aangestuurd. Met de SMART.SWS-clouddienst kan het systeem ook op afstand gemonitord en bediend worden. Dankzij SWS-gateways kan het watermanagementsysteem zonder problemen in de meeste bestaande gebouwmanagementsystemen geïntegreerd worden.

De Schell-producten worden uitsluitend geleverd via de vakhandel. Agent voor Nederland is de firma Hamers & Kesber in Huizen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Warandebergstraat 43
1272 NH Huizen
Nederland
Telefoonnummer 035-6566888 E-mailadres info@hamersenkesber.nl Website schell.eu/nederland-nl.html

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details