Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Van Warmerdam Speciaal Meubilair BV

WSM: MOLESTBESTENDIGE MEUBELS VOOR DE ZORG

Zorg is er voor iedereen. Gehandicaptenzorg, jeugdzorg en ziekenzorg: het zijn enkele voorbeelden van zorginstellingen waarbij dagelijks duizenden mensen betrokken zijn. En hoewel de eindgebruikers van al die zorginstellingen van elkaar verschillen, delen ze de behoefte aan een veilig, functioneel en gebruiksvriendelijk interieur.

Om uw cliënten de beste zorg te bieden, is het belangrijk om uw zorginstelling in te richten met prettige meubels voor intensief gebruik. Helaas wordt er bij de inrichting van zorginstellingen vaak te weinig rekening gehouden met de functionaliteit van het interieur. Om ervoor te zorgen dat uw leefruimtes niet alleen mooi, maar ook veilig en sterk zijn, denken we graag met u mee. Met ons krachtige speciaal meubilair vinden we altijd een oplossing die past bij de wensen van uw organisatie.

WSM
Al sinds de oprichting in 1978 maakt Van Warmerdam Speciaal Meubilair (WSM) molestbestendige maatwerkmeubels voor de zorg, het onderwijs en overheidsinstanties. Met onze functionele concepten, hoogwaardige producten en vakkundige aanpak ontwikkelen we speciaal meubilair voor ieder vraagstuk en ieder budget.

Gratis brochure
Wilt u meer weten over onze bijzonder bestendige meubels? Of wilt u op uw gemak enkele voorbeelden van onze passende oplossingen bekijken? Vraag op onze website dan vrijblijvend onze brochure aan. Daarin laten we u graag zien hoe onze functionele concepten en slimme producten tot leven komen in bijzondere omgevingen.

algemene informatie

Services Meubilair Adres Faradaystraat 1
4004 JZ Tiel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)344 722800 E-mailadres info@wsm.nl Website wsm.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details