Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

Van Zoelen Projectinrichting + Medical Products

Ziekenhuis en Radiologie inrichting

Van Zoelen Medical is exclusief leverancier in de Benelux voor ergonomische radiologen PACS werkplekken; volledig instelbaar van zit naar sta, akoestisch privacy scherm tegen overspraak en een unieke adaptieve verlichting. Wij leveren en service-en CT Colon Insufflators met volledig automatische CO2 gasdruk/- toevoerregeling en weekmaker-vrije tubesets! Ons uitgebreide assortiment is verder compleet met behandelstoelen voor mammografie, prik en bloedafname, algemene behandelingen en operatiekamers. Mobiele werkplekken voor verplegend personeel: Touch Point Trolleys met Auto Fit Technology. Uiteraard maken onze conventionele inrichtingsproducten uw inrichting compleet. Van Zoelen Medical Products is sponsor van de NVvR Sandwich cursusdagen en de Radiologiedagen.

Het succesvol realiseren van een nieuwe werkomgeving vraagt een doortastende, herkenbare en vakkundige aanpak. In de ontwerp -, planning – en de uitvoeringsfase.
Het proces van inrichten, ongeacht de omvang, wordt zorgvuldig met betrokkenen overlegd en afgestemd. Opdrachtgever, architect, medewerkers, bouwteam en Van Zoelen PI. Van Zoelen PI ondersteunt en coördineert het proces volgens een vooraf gedefinieerd helder plan van aanpak. Hierbij worden de kwaliteit, de planning en de kosten nauwlettend in het oog gehouden. Door proactief denken, heldere communicatie en goede coördinatie zal het projectverloop tot een succesvol resultaat leiden. 

Onze visie
Onze visie op de wijze waarop de inrichting van een kantoor- en werkruimte dient te worden gerealiseerd is dat er naast functionaliteit en efficiency een beleving ontstaat die inspireert en aanzet tot optimale motivatie. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Uit functioneel en economisch oogpunt letten wij bij onze toeleveranciers op het gebruik van innovatieve materialen die het milieu minder belasten, de functionaliteit optimaliseren, economisch voordeel bieden en een duurzaam gebruik bevorderen. Onze administratieve correspondentie verloopt zo veel mogelijk digitaal. Wij stellen jaarlijks kennis en kunde beschikbaar voor één of twee maatschappelijke organisaties. Zo dragen wij op bescheiden schaal en naar vermogen bij aan de volgende maatschappelijke organisaties.

Merken die wij voeren
Alias, Arper, Artifort, Brakel, Breiss, Brunner, Calmed, Casala, Castelijn, Dataflex, Giroflex, Haeberle, Herman Miller, Huislijn, Human Scale, Kusch, Klober, Markant, Medisit, Mikomax, RH, Thonet, USM Haller, Vitra, Werner Works, Wiesner Hager, Wilkhahn

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services RadiologieErgonomieMeubilairInrichtingArchitectenWandbekledingAdviesbureauProjecten Adres Badhuislaan 17
1217 SJ Hilversum
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 35 77 32 622 E-mailadres info@vanzoelenpi.nl Website vanzoelenpi.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details