Brecon Group

Brecon Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stofarme en kiemvrije cleanroom systemen. Dat doen we voor opdrachtgevers o.a. in de semi-conductor-, de food- en de farmaceutische industrie, maar ook voor bijvoorbeeld datacenters. Onze jarenlange ervaring en brede expertise staan garant voor innovatieve (turnkey) oplossingen, die tot in de finesses voldoen aan alle wensen, normen, voorschriften en randvoorwaarden.

Bij Brecon Group werken we continue aan verdere ontwikkelingen en nieuwe innovatieve producten voor het steeds up to date kunnen aanbieden van optimale oplossingen, waar noodzakelijk klant specifiek; ‘custom made’. Flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn onze succesfactoren welke ons in de afgelopen 25 jaar tot de nummer 1 positie hebben gebracht binnen de Benelux.

                                  ‘Als de juiste condities cruciaal zijn’

Missie
De Brecon Groep ontwikkelt en bouwt innovatieve cleanroom concepten, voor het werken in schone lucht en het hiermee voorkomen van contaminatie bij mens of product. Bij alle activiteiten trachten we toegevoegde waarde te creëren voor onze stakeholders, op economisch, sociaal en ecologisch niveau.

Brecon Group

Brecon Group
Bezoekadres:
Droogdokkeneiland 7
5026 SP Tilburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Droogdokkeneiland 7, 5026 SP Tilburg
      [titel] => Brecon Group
      [nr] => A
    )

)