Lensen

Lensen totaalinrichters stelt bij het ontwerpen van een interieur de gebruikers centraal. De wensen van de gebruikers vormen namelijk altijd ons uitgangspunt. Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur van invloed is op de emotionele beleving en welzijn van mensen. Onder gebruikers verstaan we werknemers, gasten, bewoners, cliënten en patiënten.

Met ondernemerschap en lef benaderen we de doelmarkten voor health, leisure en office. En zo ambitieus als we zijn willen we met ons creatieve denkvermogen ook continu zorgen voor vernieuwende oplossingen. Altijd met als einddoel: interieurbeleving brengen waarin de gebruiker centraal staat. In de ogen van de opdrachtgevers worden we daarom vaak gezien als een creatieve held. Geen solist zoals veel helden zijn, maar een echte teamplayer waarop je kunt bouwen.

Het dienstenpakket van Lensen kan op basis van klantwens uitgebreid worden. Denk daarbij aan advies en ontwerp, logistiek, montage en realisatie, projectcoördinatie en realisatie, kenniscentrum voor de marktsegmenten health, leisure en office 

Lensen

Lensen
Bezoekadres:
Schimminck 1
5301 KR Zaltbommel
Postadres:
Postbus 2063
5300 CB Zaltbommel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Schimminck 1, 5301 KR Zaltbommel
      [titel] => Lensen
      [nr] => A
    )

)