Sani-Assist

Specialist in zorgbadkamers 

Uitgekiend assortiment

Sani-Assist is in 2007 opgericht door Erwin Vennik. Doordat we werken met een klein team en ons uitsluitend richten op sanitaire hulpmiddelen krijgt u altijd snel en deskundig antwoord.

Binnen onze groep werken we al jarenlang samen met fabrikanten uit heel Europa en kunnen voor vrijwel iedere situatie het juiste product aanbieden.

U vindt onze producten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuissituaties (WMO), verpleeghuizen, kinderdagcentra, mytylscholen en andere zorginstellingen..

Veilig en snel werken

Het inrichten van een veilige badkamer voor gebruikers met beperkingen vraagt om specialistische kennis & producten. Er zijn veel val ongevallen, en voor zorgverleners is vaak sprake van een hoge fysieke belasting tijdens het uitvoeren van zorgtaken in de badkamer.

Goed gekozen hulpmiddelen werken preventief en maken het werk prettiger !

Service en onderhoud

Het is belangrijk voor de veiligheid en betrouwbare werking van uw hulpmiddel om jaarlijks een veiligheidsinspectie te laten uitvoeren.

Sani-Assist verzorgt landelijk onderhoud en levert onderdelen tegen aantrekkelijke fabrieksprijzen. Ook voor uw onderhoudsinspecties bent u bij ons dus op het juiste adres.

Sani-Assist

Bezoekadres:
Dortmundstraat 28
7418 BH Deventer
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Dortmundstraat 28, 7418 BH Deventer
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Sani-Assist

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Sani-Assist. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.