Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Partner in hoogwaardige vloeroplossingen 

Partner in hoogwaardige vloeroplossingen 

ID2-projectinrichting is een vooraanstaande partner voor hoogwaardige vloeroplossingen en heeft onlangs plusminus 2.500 m2 vloerafwerkingen en plinten verzorgd voor Residentie Emma. Met meer dan 25 jaar ervaring en in nauwe samenwerking met architecten en zakelijke gebruikers biedt het bedrijf uitgebalanceerde vloeroplossingen voor grootschalige projecten, waaronder gemeenten, institutionele beleggers, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. ID2 beschikt over een uitgebreid team van stoffeerders, parketteurs en specialisten in kunstvloeren.

Functioneel en veilig

ID2 begrijpt de behoeften in de zorgsector en creëert vloeroplossingen die niet alleen voldoen aan strenge voorschriften, maar die ook zorgen voor een comfortabele en huiselijke omgeving. Dit wordt bereikt door zorgvuldige kleurkeuzes en een doordacht ontwerp. De vloeroplossingen zijn duurzaam, slijtvast en geschikt voor intensief loopverkeer, waardoor zorgprofessionals efficiënt kunnen werken. Ook biedt ID2 speciale antislipvloeren voor natte ruimtes en naadloos ingepaste karpetten voor huiskamers, zonder concessies te doen aan functionaliteit en veiligheid.

Circulaire oplossingen

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor ID2. Ze gebruikt duurzame materialen en streeft naar circulaire oplossingen, met oog op een groenere toekomst. Het bedrijf begrijpt dat elke ruimte unieke vereisten heeft en biedt verschillende vloeroplossingen, variërend van antislipvloeren voor keukens en badkamers tot vloeistofdichte vloersystemen die voldoen aan hygiënecodes. Het bedrijf maakt ook gebruik van pvc-stroken en decoratieve visgraat- of brede pvc-planken om gemeenschappelijke woon- en leefruimtes een huiselijke uitstraling te geven.

Gesprekspartner 

Wanneer u voor maatwerk met ID2-project­inrichting kiest, kunt u rekenen op een gedegen voorbereiding in de vorm van demo’s en technische tekeningen. Het bedrijf heeft diepgaande kennis van de doelgroep en voldoende capaciteit om uw project tijdig te realiseren. Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpt ze de behoeften van uw organisatie. ID2 fungeert als gesprekspartner voor uw onderhoudspersoneel en biedt professionaliteit en capaciteit om aan al uw wensen te voldoen. Hierbij is natuurlijk voortdurend oog voor de exploitatiebegroting. ID2-
projectinrichting heeft een indrukwekkende lijst van opdrachtgevers en staat klaar om hoogwaardige vloeroplossingen te bieden voor diverse zakelijke projecten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details