Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

De Meeuw Belgium

Zekerheid voor morgen, flexibiliteit voor de toekomst

Precies wat de zorgsector van vandaag nodig heeft

De afgelopen decennia groeide De Meeuw uit tot dé betrouwbare all-in bouwpartner voor ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere zorginstellingen. Wij zijn een internationaal actief bouwbedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar.

Functionele en technische behoeftes

Doorheen de talrijke succesvolle realisaties voor zorginstellingen bouwden wij een enorme expertise op. Met elk project spelen we gericht in op de specifieke functionele en technische behoeftes. Zowel uitbreidingen van bestaande instellingen als een volledige nieuwbouw behoren tot de opties.

Eindeloze mogelijkheden

Dankzij ons modulair bouwsysteem garanderen wij eindeloze mogelijkheden. We bereiden alle modules tot in de kleinste details voor in onze eigen assemblagehallen.

Wenst u een high-end ziekenhuisapotheek – inclusief cleanroom – die voldoet aan de verstrengde Europese normering? Wij realiseerden recent een referentieproject voor UZ Gent.

Ook voor operatiekwartieren, poliklinieken, spoedafdelingen, zorg- en assistentiewoningen, consultatie- of inkomgebouwen,… beschikken wij over uitstekende referenties.

Onze gebouwen zijn – 100% volgens de functionele eisen – geschikt om in te werken, wonen en leven. Perfect voor de zorg, dus!

Tweede of derde leven

Samen met systemen voor hernieuwbare energie en energiezuinigheid staat circulariteit in elk project centraal. Wanneer vereist geven we onze duurzame gebouwen probleemloos een tweede of derde leven via een doelgerichte herbestemming. Dit kan zowel op dezelfde locatie als op een andere plek.

Zorgsector van vandaag

Met deze unieke aanpak bieden we zorginstellingen en ziekenhuizen absolute zekerheid voor de korte termijn én maximale flexibiliteit voor de verdere toekomst. En dat is precies wat de zorgsector van vandaag nodig heeft.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Modulair Bouwbedrijf Adres Koning Leopoldlaan 8
2830 Willebroek
België
Telefoonnummer 03 860 71 50 E-mailadres info@demeeuw.be Website demeeuw.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details