Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Terug naar overzicht

VESCOM

Wij zijn Vescom. Groots in kwalitatief hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt.

Wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen.
Kwaliteit in functie en vormgeving; daar gaat het om bij Vescom. We ontwikkelen, produceren en distribueren wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Onze producten worden toegepast in de internationale projectmarkt, voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs.

De juiste balans tussen esthetisch en functioneel
De kracht van Vescom zit in mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Onze wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen zijn beschikbaar in een grote variëteit aan materialen, structuren, texturen en kleuren. Onze missie is helder: oplossingen bieden voor opdrachtgevers die sfeer even belangrijk vinden als het doel waarvoor het product bestemd is. Ieder product voldoet dan ook aan strenge kwaliteitseisen en is duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten, veilig, en kleur- en lichtecht.

Eigen ontwerp en productie
Vescom staat garant voor een maatschappelijk verantwoord productieproces waarbinnen precisie en vakwerk de boventoon voert. Om deze belofte te kunnen waarborgen, worden onze collecties door ons eigen designteam gecreëerd en vervolgens door onszelf geproduceerd. We spelen daarbij in op nieuwe ontwikkelingen en zijn in staat snel te reageren op vragen uit de markt. Onze logistieke- en productiefaciliteiten bevinden zich in Nederland, Duitsland en in de Verenigde Staten.

Wereldwijd actief
Naast de hoofdvestiging in Deurne (NL) heeft Vescom een wijd vertakt netwerk van eigen verkoopkantoren. In Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. Elders in de wereld werken we met distributeurs. Zo zijn we op de hoogte van internationale ontwikkelingen in de verschillende markten en zijn we in staat continu het service- en kennisniveau, ook lokaal, voor onze klanten te verbeteren.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Sint Jozefstraat 20
5753 AV Deurne
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)493 315 833 E-mailadres [email protected] Website vescom.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details