Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema'sZiekenhuizen

Breda, Amphia Ziekenhuis | ‘Connected Healthcare Solutions’

amphia-breda-7691-1019-kopieren

17 januari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dankzij nieuwe, slimme gebouwtechnologieën worden ziekenhuizen slimmer en beter ‘connected’. De systemen voor gebouwautomatisering zijn dankzij meer data en insights aanzienlijk verbeterd. Hierdoor worden de dagelijkse activiteiten in het ziekenhuis en de patiëntenzorg geoptimaliseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring in ziekenhuizen wereldwijd, biedt Honeywell oplossingen voor een effectievere gezondheidszorg. De aanpak van Honeywell bestaat uit het ontwerpen en integreren van oplossingen die ziekenhuizen, artsen en patiënten met elkaar verbinden.

Na drie jaar bouwen is het Amphia in Breda eerder dit jaar voltooid. Dankzij de door Honeywell geïnstalleerde technologieën kunnen zowel de prestaties van het gebouw en de ervaringen van patiënten en personeel worden verbeterd. Denk hierbij aan HVAC-oplossingen, een geïntegreerd gebouwbeheersysteem, brandbeveiliging, ok-panelen en het energieopslagsysteem in combinatie met de energiecentrale.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details