Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Congres dit keer over de praktijk binnen de OK’s

Congres dit keer over de praktijk binnen de OK’s

Op donderdag 26 maart 2020 zal het derde, nu tweejaarlijkse, ‘Totaal OK congres en beurs’ worden georganiseerd. Locatie is wederom congrescentrum Supernova Jaarbeurs in Utrecht.

Het uitdagende programma en de uitgebreide bedrijvenbeurs beloven een informatieve en boeiende netwerkdag die u, als bedrijf of bezoeker, zeker niet wilt missen! De dag staat wederom onder deskundig voorzitterschap van Prof.ir. P.G. (Peter) Luscuere, Inspired
Ambitions / Building Physics TU Delft.

OK-Praktijk

Na twee congressen waarbij de nadruk meer technisch lag op het ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt het komende congres zich vooral op de praktijk binnen de OK, onder de congrestitel: ‘Keuzes en praktijkervaringen’. Nationale en internationale richtlijnen, het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ontwerp en realisatie, ICT en robotica zullen vanuit interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn binnen de projecten gemaakt, met welke partijen en is het resultaat wat de werkvloer ervan verwachtte. En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Bijzonder vermeldenswaardig is de aanwezigheid van Maarten Steinbuch als slotspreker. Een zeer deskundige hoogleraar van de TUe en gedreven ‘communicator’ die nauw betrokken is bij o.a. de ontwikkeling van medische robotica. Zijn visie op de toekomst van de OK en de chirurgie zullen zeker aanleiding geven tot napraten en nadenken.

Voor wie?

De doelgroepen van ‘Totaal OK’ blijven dezelfde: zorgprofessionals en alle partijen die betrokken zijn bij planvorming, ontwerp, uitvoering, inrichting en gebruik van (hybride) operatiekamers. Zoals:

Bestuurders van ziekenhuizen en klinieken

Leidinggevenden en medewerkers OK, Facilitair/Techniek/Bouwbureau en Inkoop

Hygiënisten en belangstellende medici

Architecten en organisatieadviesbureaus

Technisch en bouwkundig adviesbureaus

Relevante bedrijven en leveranciers

Beroepsorganisaties en -verenigingen

Vakmedia

Bedrijven die willen participeren in het congres middels een profilering op de beursvloer
kunnen telefonisch of per mail contact opnemen met Alex de Block: 06 417 480 88,
[email protected].

Inschrijven voor het congres is mogelijk op de informatieve website: www.totaalok.nl. Hier vindt u ook het definitieve programma.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details