Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Drukbezochte vakbeurzen Zorg&’24 in Koninklijke Jaarbeurs bomvol innovaties en oplossingen

Drukbezochte vakbeurzen Zorg&’24 in Koninklijke Jaarbeurs bomvol innovaties en oplossingen

De organisatie van de Zorg&’24 vakbeurzen kijkt terug op een drukbezochte succesvolle editie met zeer tevreden reacties van exposanten en bezoekers. Koninklijke Jaarbeurs organiseerde naast de vakbeurs Zorg & ict twee nieuwe zorgvakbeurzen: Zorg & food en Zorg & facility. De vakbeurzen trokken gezamenlijk ruim 32.500 bezoekers. Met het thema ‘Fit for the future’ inspireerden meer dan 350 exposanten en 400 sprekers bezoekers over innovaties en oplossingen op het gebied van digitale transformatie, duurzame voeding en facilitaire zaken.

Zorg & ict: van de waarde van databeschikbaarheid tot wereld van AI

Op vakbeurs Zorg & ict, het grootste health tech evenement van Nederland, werden zorgprofessionals geïnformeerd en geïnspireerd door slimme technologieën, innovaties, producten en diensten van aanwezige exposanten. Eén van de exposanten Jan-Willem Heeg van Tinybots vertelt: “Wij ontvingen hele directe feedback van bezoekers, waardoor wij weer kunnen leren en een beter product kunnen maken, wat ook beter aansluit bij wat de zorg echt nodig heeft.” Ook dagvoorzitter, tech educator Jim Stolze kijkt tevreden terug. “Een toekomstbestendige zorg gaat over samenwerken. Niet alleen tussen mensen en mensen, maar ook tussen mensen en machines. Als er één plek is waar data het verschil kan maken is dat de zorg.” 

Zorg & food: bijdrage van voeding op herstel van patiënten

Vakbeurs Zorg & food stond volledig in het teken van de toekomst van gezonde voeding. Exposant Bidfood: “Wij zijn vanaf het begin partner en betrokken bij Zorgtotaal en nu bij Zorg & food. Het is mooi om te zien hoe de beurs zich heeft ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig platform. Wij vinden het belangrijk dat er een gespecialiseerde beurs is voor eten en drinken binnen de zorg. Het is een meerwaarde voor alle zorgorganisaties en verbonden bedrijven om deze beurs te bezoeken en de plek waar alle professionals in deze markt elkaar ontmoeten en mooie co-creaties ontstaan.”

Zorg & facility: passende zorg voor meer patiënten met minder mensen en budget

Zorgprofessionals deden tijdens de vakbeurs Zorg & facility kennis en inspiratie op rondom facilitaire zaken in de zorgsector. Zo staan zorgorganisaties voor de uitdaging om passende zorg voor meer patiënten en cliënten te bieden met minder mensen en budget. Exposant Okke Vaassen van Miele Professional: “Zorg & facility was voor ons dé gelegenheid om direct in contact te komen met onze belangrijkste doelgroep: de zorgprofessionals.”

De volgende vakbeurzen Zorg&’25 vinden plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 april 2025 in Koninklijke Jaarbeurs tijdens Dutch Health Week.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details