Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het slim inrichten van sanitaire ruimtes in scholen en zorgfaciliteiten

Het slim inrichten van sanitaire ruimtes in scholen en zorgfaciliteiten

Elegantie, hygiëne, op maat, veilig

Moderne sanitaire ruimtes met wastafels, seriewastafels en kinderwastafels. We kunnen deze ruimtes ook voorzien van elegante opzetwastafels, enkele en seriewastafels, op maat gemaakt of in een barrièrevrije omgeving.

Van wasbakken en -tafels tot kranen; van toiletten en urinoirs tot accessoires voor handhygiëne: KWC Professional levert modulaire, waterzuinige systemen die aan de hoogste standaarden voldoen. Onder andere door het tegelijkertijd zeer intensieve en onregelmatige gebruik, dienen deze professionele oplossingen uitstekend te presteren op het gebied van hygiëne en veiligheid − denk bijvoorbeeld aan legionella. Sanitaire ruimtes die op schooldagen door honderden leerlingen worden gebruikt of revalidatiecentra, blijven tijdens vakanties onbenut en moeten de maandag erna weer net zo hygiënisch en veilig in gebruik zijn als de vrijdag ervoor.

Niet alleen aan hygiëne en veiligheid, maar ook aan zaken als waterbesparing, degelijkheid en onderhoudsgemak worden hoge eisen gesteld. De oplossingen van KWC Professional weten al die functionele eigenschappen naadloos te integreren en koppelen deze bovendien aan een modern en tijdloos design, dat zowel in het oog van architecten als van de uiteindelijke gebruikers springt.

KWC Professional heeft een omvangrijk assortiment voor scholen ontwikkeld. Alle kraan- en afsluitervarianten kunnen worden gecombineerd met vandalismebestendige wastafels, armaturen en accessoires van robuust en hoogwaardig roestvrij staal.

Roestvrij staal is bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes die intensief worden gebruikt. Het is sterk, bestand tegen vandalisme en onderhoudsvriendelijk, waardoor de school kan besparen op onderhouds- en reparatiekosten.

Miranit zorgt als materiaal voor flexibiliteit en variatie in moderne sanitaire ruimtes. Het is stevig en onbreekbaar met een onderhoudsvriendelijk gelcoat-oppervlak.. Wasplaatsen van MIRANIT creëren een schone sfeer, die uitstekend bijdraagt aan het behoud van veelgebruikte sanitaire ruimtes.

KWC Professional, het slim inrichten van sanitaire ruimtes.
Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

Duurzaamheid, hygiëne, veiligheid en enthousiasme behoren tot de waarden die de KWC group het beste omschrijven.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details