Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
MIRANIT – Alles uit één bron. Krachtig en flexibel

MIRANIT – Alles uit één bron. Krachtig en flexibel

MIRANIT geeft uw sanitaire voorzieningen een tijdloze elegantie en duurzaamheid. Dit minerale materiaal combineert ongeveer 80% natuurlijke mineralen, zoals marmerpoeder, zandsteen en kwartszand, met ongeveer 20% hoogwaardige, onverzadigde polyesterhars. Dankzij de uitstekende vloeibaarheid kan MIRANIT worden gevormd tot producten van vrijwel elke vorm met een minimale materiaaldikte. Het materiaal wordt gegoten in één spuitgietproces, wat resulteert in naadloze elegantie. Het gladde, niet-poreuze, hygiënische gelcoat-oppervlak stoot vuil af, standaard geleverd in de kleur alpine wit, en is bestand tegen temperaturen tot 80°C. Bovendien is het materiaal bestand tegen chemische en fysieke belasting, waardoor het geschikt is voor gebruik in de medische sector.

KWC MIRANIT-producten zijn veelzijdig inzetbaar, variërend van indrukwekkende sanitaire voorzieningen in openbare ruimtes tot particuliere badkamers. Een duidelijke designtaal en hoogwaardige materialen bepalen het ontwerp van wastafels, kranen en accessoires die worden gebruikt in professionele omgevingen. Tegelijkertijd zijn er patiënten in ziekenhuizen en zorginstellingen die zelfstandig willen blijven en niet afhankelijk willen zijn van verplegend personeel tijdens het wassen.

De MEDCARE-wastafels, speciaal ontworpen voor toegankelijke badkamers, houden rekening met de behoeften van mensen met fysieke en visuele beperkingen. De zachte, vloeiende vorm van de nieuwe roll-under MEDCARE-wastafels maakt de badkamer gemakkelijk te gebruiken. Het uitgebreide assortiment MEDCARE-wastafels omvat meer dan 20 verschillende uitvoeringen, ideaal voor gebruik met de F4LT-Med thermostatische ééngreepsmengkranen uit de KWC Professional serie.

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte binnen de gezondheidszorg. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke, zorginstellingen en industriële gebouwen. Denk aan operatiekamers, douche- en kleedruimten, toiletgelegenheden in klinieken, schoolgebouwen en sportcomplexen.

KWC Professional, jouw juiste keuze! Al meer dan 150 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details