Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

De kabouters van PRoF

Schermafbeelding-2022-03-29-om-16.06.41

29 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De PRoF Awards die jaarlijks worden uitgereikt hebben een opvallend design: het zijn schattige kabouters in goud gehuld. Maar wist je ook waarom we die gekozen hebben?

Kabouters staan namelijk symbool voor harde werkers die graag, weg van alle schijnwerpers, samenwerken. Net als de leden van PRoF als het ware.

Voorzitter Jan Van Hecke: “We willen dat onze awards een persoonlijke uitstraling hebben en een lach toveren op het gezicht van onze winnaars. En dan zijn deze guitige figuurtjes ideaal! “

Kandidaten ProF Awards 2022

In deze en volgende nieuwsbrieven zetten we de award-winnaars van 2021 uitgebreid in de kijker, maar we blikken ook al vooruit naar de Awards van 2022.

Alle PRoF-leden hebben onlangs een mail ontvangen om zijn of haar kandidaat voor de PRoF Awards voor dit jaar kenbaar te maken. Nadien beraadslaagt de Raad van Bestuur over de 4 uiteindelijke winnaars.

Voor de nieuwe leden: alle info over de awards van vorig jaar, lees je hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details