Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een kwestie van gezond verstand en kostenbewust denken
In totaal werden 318 Silentia vouwschermen toegepast.

Een kwestie van gezond verstand en kostenbewust denken

Hygiënische en lichtdoorlatende vouwschermen

Stelt u zich een zorginstelling voor waar elke meerpersoonskamer baadt in het daglicht door de lichtdoorlatende Silentia vouwschermen en waar separatiegordijnen de kamer niet verduisteren. Volop daglicht is comfortabel en uitnodigend voor patiënten en zorgverleners. Stelt u zich vouwschermen voor die functioneel en esthetisch zijn. Stelt u zich het gemak voor van het bedienen van deze vouwschermen met slechts één hand, zodat u ze snel en efficiënt kunt schoonmaken en de omgeving proper en hygiënisch blijft.

Duurzaamheid en kostenefficiëntie 

Met in totaal 318 innovatieve Silentia vouwschermen koos ZNA Cadix resoluut voor hygiëne-efficiëntie, een maximale infectiepreventie en duurzame kostenefficiëntie. De lichtdoorlatende privacyschermen van slagvast polycarbonaat laten niet alleen maximaal daglicht binnen, met hun hoge recycleerbaarheid van 99,8% dragen ze ook bij aan een duurzamere toekomst. Niet dat ze vlug stuk gaan. In 1990 bestelde UZA als eerste ­Belgische ziekenhuis een aantal Silentia vouwschermen. Tot op vandaag, 33 jaar later, zijn die nog steeds in gebruik. Dat bewijst hun uitzonderlijke Zweedse kwaliteit. 

Voor een helderdere, schonere en efficiëntere zorgruimte 

U bedient de Silentia vouwschermen heel eenvoudig dankzij geheugenscharnieren die het vouwpad volgen. Het oppervlak is vuilafstotend zodat ze schoon en hygiënisch blijven. Reinigen gebeurt in een handomdraai. Even de handgreep schoonmaken met een desinfecterend doekje en klaar! Geen gedoe meer met het wassen van gordijnen op hoge temperatuur, desinfecteren, drogen, strijken en opbergen. Ook het ophangen van reservegordijnen, het herstellen van losgekomen haken, naden en zomen, opvouwen en verpakken, labelen en stockeren…: alles behoort tot het verleden.

Met Silentia vouwschermen kunt u zich concentreren op wat écht belangrijk is: het bieden van uitzonderlijke zorg aan uw patiënten.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details