Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Gebe Interieurbouw: bijzonder vakmanschap in ziekenhuis-interieur

CCG_MMC242

18 december 2018 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Gebe Interieurbouw uit Helmond is de partij die tekende voor de vaste inrichting van de Dagbehandeling en het nieuwe OK-complex in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Lars Prinsen, Programma-manager Vastgoed en Huisvesting MMC, en Bas de Leeuw van MMC onderschrijven dat. “We hadden na oplevering de beschikking over een compleet functionerend gebouw en daardoor alle tijd voor verhuizing en training.” Beide MMC´ers doelen daarmee op de complete inrichting van het gebouw en de OK’s in het bijzonder. Maar ook op de inrichting door Gebe Interieurbouw, de Wifi, de beeldschermen, de dispensers, zeg maar alles. De Leeuw: “We hebben na oplevering bij wijze van spreken geen stofzuiger meer nodig gehad omdat er nog gebroken of geboord moest worden en tevens waren alle installaties integraal getest.” Ze vatten het nog een keer samen als ‘compleet ontzorgd’ en ‘dat in een kortere tijd dan voorzien’. Gebe Interieurbouw maakt deel uit van CCG Holding.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details