Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
nora by Interface en Interface voortaan op dezelfde locatie gehuisvest

nora by Interface en Interface voortaan op dezelfde locatie gehuisvest

Per 1 oktober verhuist nora by Interface naar het hoofdkantoor van Interface in Scherpenzeel. Met deze verhuizing gaat het nora-team onderdeel uitmaken van het reeds bestaande design-, innovatie-, technische team en de klantondersteuning van Interface. nora by Interface was tot op heden gehuisvest in Kaatsheuvel. Het merk is sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorg, industrie, onderwijs en transport. 

Duurzaam vloerenbedrijf Interface nam het Duitse merk nora over in 2018. Met de verhuizing van het bedrijf naar Scherpenzeel is de gehele collectie duurzame vloeren onder één dak gevestigd. Naast de LVT-vloeren en tapijttegels zijn nu ook de rubber vloeren in de showroom te bezichtigen. Hiermee kan Interface een zo compleet mogelijke klantondersteuning bieden.

Zowel nora als Interface hebben zich gecommitteerd aan hoge duurzaamheidseisen. Onder één dak bouwen de merken verder aan het tegengaan van klimaatverandering. De eerste stap voor nora is dat deze rubber vloeren sinds 2018 volledig CO2-neutraal zijn.

Het nieuwe adres wordt:
nora flooring systems B.V.
Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel
Tel: 0416-286140 (ongewijzigd)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details