Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Stijl en beleving in nieuwe showroom
Woonkamer met los en vast (maatwerk) meubilair.

Stijl en beleving in nieuwe showroom

De onderneming CARELINE weet wat inrichten betekent. Het familiebedrijf richt sociale instellingen in – van woonzorgcentra tot klinieken en dagverpleeghuizen, van de aankoop van vervangmeubelen en afzonderlijke bestellingen tot een compleet nieuwe inrichting.

CARELINE is een van origine Duitse producent. Sinds 2016 is het bedrijf ook in Nederland actief. “Stijl en beleving staan bij ons centraal”, zegt sales manager Jakob Besley. “We willen een gevoel creëren en werken hecht samen met onze klanten aan een healing environment.” Dit doet CARELINE met een groot team interieurarchitecten en inrichtingsadviseurs. Zij stellen samen met de klant individuele concepten op.

Gevoelsbepalend interieur

Besley legt uit dat het aanbod van CARELINE continu in ontwikkeling is. “Interieur is maatwerk, elke omgeving vraagt om een andere invulling. We merken wel dat de interieurs in de zorg warmer en huiselijker worden, maar ook luxer. Voor een healing environment is kleur belangrijk, maar ook de accessoires, de herinneringen aan vroeger en natuurlijk de beplanting en het groen. Dat de meubels van een goede, comfortabele kwaliteit zijn, is natuurlijk belangrijk, maar kleur, uitstraling en aankleding bepalen de beleving.”

CARELINE begeleidt de klant van begin tot eind om het gewenste eindresultaat te bereiken. “Wij werken met de modernste middelen, ook virtueel. Zo plannen we onze projecten met behulp van CAD-software en kunnen we de resultaten visualiseren in 3D. Daardoor heeft de klant al heel vroeg in het proces een realistisch beeld van het resultaat. Dit bespaart tijd en het geeft veel rust.”

Gebruiksklaar opgeleverd

Als producent kan CARELINE de kwaliteit, levertijd en productendiversiteit optimaal bewaken en veel individuele mogelijkheden aanbieden: op het gebied van varianten, materialen en kleuren. “Als de beslissingen genomen zijn, neemt het projectmanagement alles over: van de planning van de levering over de montage en installatie tot de afname controleert een manager de volledige voortgang en is daarbij op elk ogenblik aanspreekbaar. Uiteindelijk zorgen onze eigen monteurs dat de interieurs netjes gebruiksklaar opgeleverd worden.

Kleur, uitstraling en aankleding bepalen de beleving.

KEUKENS MAKEN HET PLAATJE COMPLEET

“Mensen raken snel vertrouwd met een bepaalde stijl en weten niet wat er ook anders kan”, zegt Besley. “We roepen daarom iedereen van harte op om naar onze showroom in De Lier (net buiten Den Haag) te komen. Hier staat zoveel mogelijk van ons aanbod in complete woon- en werkvelden.” In de nieuwe showroom zijn sinds enige tijd ook keukens te vinden. “Wij geloven dat keukens echt één geheel vormen met de rest van de inrichting. Als men kiest voor een mooie inrichting is het jammer om dit met een witte keuken te combineren, dan is dat nét niet. In onze showroom is te zien hoe een keuken het plaatje compleet maakt. Kom het zien en voelen!”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details