Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Healing Environment

Waterdichte wandbekleding: Snelle installatie en makkelijk afneembaar

Muro

Tekst | Dijkmans

Beeld | Dijkmans

19 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Maak kennis met Muro Wandbekleding! Groot voordeel van deze watervaste en waterdichte wandpanelen is dat ze onderhoudsvriendelijk, hypoallergeen, schimmelbestendig en brandvertragend zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in meerdere afmetingen en decoren. De panelen zijn geschikt voor badkamers, maar kunnen ook in andere ruimtes geplaatst worden. 

De producten van Muro zijn gemaakt van SPC (Stone Plastic Composiet). Dit is een zeer sterk en stabiel materiaal. Muro wandbekleding is verkrijgbaar in 10 verschillende decoren, waaronder marmer, betonlook en verschillende aardtinten.

Muro is zeer geschikt voor renovatie dankzij de eenvoudige en snelle installatie. De panelen zijn direct te verlijmen op vlakke en zelfs oneffen oppervlaktes, bij minder dan 5 mm. Het is zelfs mogelijk om Muro over de al bestaande tegels heen te plaatsen! Het is niet nodig om de tegels te voegen, dankzij het vernuftige en waterdichte Drop-Lock systeem. Een ruimte kan hiermee binnen één dag gerenoveerd worden.

De Muro collectie is te verkrijgen in wandpanelen en vloertegels. De tegels (T-serie) van 5x450x900mm hebben een klikverbinding op de lange zijden (900mm) en het waterdichte Drop-Lock systeem aan de korte zijden (450mm) met rondom een micro velling. De panelen (XL-serie) van 6x450x2600mm hebben aan de lange zijden het waterdichte Drop-Lock systeem (2600mm) en aan de korte zijden (450mm) geen verbinding. Aan de lange zijden (2600mm) is een micro velling voorzien. Bij grote afnames zijn lengtes op maat in overleg mogelijk.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details