Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Aarts & Co: expertise en inlevingsvermogen

Aarts & Co: expertise en inlevingsvermogen

Aarts & Co levert diensten en producten voor het interieur van zowel profit als non-profitorganisaties. In de dienstverlening van het Tilburgse bedrijf zijn een faciliterende rol en partnerschap belangrijke waarden. Dat Aarts & Co op alle fronten met zijn tijd meegaat, komt tot uitdrukking in de 270 graden (driedimensionale) ‘experience room’. In die ruimte komen de visie en het meedenken met de opdrachtgever goed tot uiting.

Terwijl Olof van der Heijden een demonstratie geeft van de mogelijkheden in de ‘room’ en de schrijver verrast, gaat hij dieper in op de expertise van Aarts & Co. “Vele jaren ervaring en inlevingsvermogen komen tot wasdom bij de opdrachtgever(s). Deel uitmaken van een projectgroep zien we als een investering om tot het ultieme resultaat te komen. Maar ook het inhuren van onze expertise is uiteraard mogelijk.”
Bewijzen dat de aanpak van Aarts & Co rendeert, zijn er voldoende. In de profitsector stond het bedrijf onder meer DSM, TomTom, IDTV, Rabobank, TNO en ProRail terzijde. In de non-profitsector kijken ze bij onder meer Topaz Groep, Alrijne groep, Ziekenhuis Bernhoven, Cello, Prisma Gehandicaptenzorg, Lunet zorg, diverse GGZ-instanties en vele andere zorgverleners met een goed gevoel terug op de samenwerking.
Aarts & Co is 9001-gecertificeerd; een evaluatie met de opdrachtgevers is een vast onderdeel van deze certificatie. Visie is in de aanpak van Aarts & Co een doorslaggevende factor. Behalve ontwerpen driedimensionaal laten leven, heeft Aarts & Co showrooms waarin diverse sferen zijn gecreëerd. Olof van der Heijden signaleert dat de veranderende geldstromen binnen de zorg zich uiten in veel aanpassingen aan de huisvesting van zorginstellingen. Vaak van een open naar een meer gesloten structuur. Aarts & Co stelt de bewoner/cliënt centraal bij de inrichtingstrajecten. Samen met de doelgroep, de verzorgende en het management worden de beste plannen ontwikkeld. Aarts & Co is een partner die meedenkt over ontwerp, inrichting, montage en Arbo-toetsing. En dat met veel inlevingsvermogen en nazorg.

Tekst: Willem de Volder

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details