Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Alle betrokkenen gaan akkoord met nieuwe cao ziekenhuizen

Alle betrokkenen gaan akkoord met nieuwe cao ziekenhuizen

De achterbannen van NU’91 en FBZ hebben ingestemd met het onderhandelaarsakkoord over een nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021. In december vond al positieve besluitvorming plaats in het NVZ-bestuur en bij FNV en CNV. Nu alle cao-partijen het onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe Cao Ziekenhuizen bekrachtigd hebben, is hiermee formeel sprake van een definitief cao-resultaat.

Arbeidsvoorwaarden

De afgesproken cao-wijzigingen kunnen dan ook daadwerkelijk worden geëffectueerd. De NVZ adviseert ziekenhuizen om de afgesproken wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden, in voorkomende gevallen met terugwerkende kracht, zo snel als technisch mogelijk en verantwoord is door te voeren. Wij adviseren ziekenhuizen om medewerkers via de daartoe geëigende kanalen te laten weten wanneer, en op welke manier, de verschillende afgesproken cao-wijzigingen in de organisatie worden doorgevoerd.


Cao Ziekenhuizen

De Cao Ziekenhuizen en Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) hebben een eigen website. Wil je meer informatie over de Cao Ziekenhuizen of AMS? Kijk dan op cao-ziekenhuizen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details